Află adevăratele motive pentru care NU trebuie să fii tu însăţi la muncă

Cine nu şi-ar dori să îşi aducă întreaga viaţă la birou, să fie ea însăşi în faţa colegilor şi să nu fie nevoită să lucreze "cu perdea"? Uneori, să fii prea sinceră te duce la pierzanie.

RomaniaTV.net
02 feb. 2015, 20:05
Află adevăratele motive pentru care NU trebuie să fii tu însăţi la muncă

Iata 5 riscuri la care te expui la munca daca esti tu insati.

Dezvoltarea ta poate stagna

Vrei sa fii sincera cu tine? Care tine? Ce inseamna asta cu adevarat? Daca vrei sa fii tu insati, risti ca la un moment dat sa devii atat de vulnerabila incat sa nu ti se mai permita sa te dezvolti la locul de munca. In plus, daca esti tu insati, te afli in zona ta de confort si cel mai probabil vei ramane blocata acolo.

Ti-ai putea pierde credibilitatea

Colegilor tai nu le pasa de ce ti se intampla acasa, iar daca se intereseaza de tine, o fac mai mult pentru a descoperi care iti sunt punctele slabe si cum anume te pot manevra pe parcursul dezvoltarii tale. In plus, nu e confortabil pentru niciun sef sa afle totul despre tine, pentru ca la un moment dat va considera ca esti prea slaba ca sa iti dea o sarcina, careia s-ar putea sa poti sa ii faci fata.

Citeşte şi  STUDIU: Cum să fii fericit la locul de muncă

S-ar putea sa iei decizii gresite

Viata persoanala te poate influenta negativ la birou. Exista o vorba sfanta: “Problemele de acasa lasa-le la intrare cand ajungi la birou si invers”. Nu lasa viata persoanala sa iti acapareze cariera.

Vei confunda nevoia cu confortul

Multi profesionisti confuza autenticitatea cu lucrurile care te fac sa te simti confortabil. Chiar daca este necesar sa joci un rol la inceput, nu iti fie teama sa o faci. Mai degraba iti formezi o personalitate la locul de munca, care te ajuta sa te decuplezi de restul problemelor pe care le ai acasa, unde esti tu insati.

Citeste mai mult pe feminis.ro.