Află care sunt articolele DIY de care ai nevoie în baia ta

Baia ta trebuie să fie la fel de funcţională şi de elegantă ca restul casei tale. Atunci când decorezi această încăpere, trebuie să ai în vedere mai multe aspecte, dar în mod special aceste 8 articole DIY, care te ajută să şi economiseşti bani.

RomaniaTV.net
19 nov. 2015, 12:04
Află care sunt articolele DIY de care ai nevoie în baia ta

Rafturi ascunse

Creează un spaţiu de depozitare a periuţelor de dinţi, cremelor şi altor soluţii pe care trebuie să le foloseşti, chiar în spatele oglinzii. Nu trebuie să cheltuieşti sume colosale pe dulapuri deosebite cu oglinzi sofisticate. Ia pur şi simplu oglinda ovală de la bunica, vopseşte-i rama în culori vesele, accesorizeaz-o cu o funie şi atârn-o de rafturile de pe peretele din baie.

Raft cu suport pentru hârtie igienică

Împuşcă doi iepuri dintr-un foc şi creează un raft pentru diferite accesorii, iar sub el prinde un cârlig pe care să atârni hârtia igienică.

Citeşte şi  5 plante ideale pentru baie. Trebuie să nu-ţi lipsească din casă

Borcane cu şerveţele

Renunţă la cutiile cu şerveţele şi optează pentru borcane cu şerveţele. Această variantă te va scăpa de neplăcuta experienţă cu şerveţelele ude din cauza vaporilor de apă din baie.

Odorizant de baie DIY

Într-un bol de sticlă, amestecă câteva beţişoare de scorţişoară, coji de portocală uscate şi felii de lămâie uscate şi pune-l pe un raft în baie, poate chiar pe raftul de care ai atârat suportul pentru hârtie igienică.

Citeşte şi  10 zone din baie pe care uiţi să le cureţi

Suport pentru periuţe de dinţi

Nu ştii cum să depozitezi mai bine periuţele de dinţi? Apelează la o metodă simplă. Ia un borcan, o bucată de plasă de gard şi creează-ţi propriul suport pentru periuţe, inspirându-te din imaginea din galeria de mai jos.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.