Află care sunt zodiile influenţate de Marele Benefic în 2015

Planeta Jupiter, cunoscută şi sub numele de Marele Benefic, este foarte darnic cu zodiile pe care le vizitează. Află care sunt cele şase zodii favorizate de Marele Benefic în 2015.

02 apr. 2015, 10:07

Berbec

Atata timp cat Jupiter va sta in berbec nativii zodiei isi redescopera propriile valori, propriile puteri si propriile abilitati pe care le uitasera undeva intr-un sertar vechi. Incearca sa readuca la viata vechi obiceiuri frumoase care ii faceau sa isi valorifice sentimentele si trairile mult mai bine, scrie Kudika.ro.

Pentru ca Jupiter va traversa anul acesta zodia berbecului, nativii vor avea parte de noroc pe toate planurile.

Citeşte şi Horoscop: Află care sunt atuurile tale, în funcţie de zodia în care te-ai născut

In plan sentimental se imbunatatesc relatiile de cuplu acolo unde exista si se pregatesc serios pentru un viitor comun. Daca ne referim la nativii singuri, acestia au cele mai mari sanse sa isi gaseasca sufletul pereche chiar in primavara acestui an.

Pe plan profesional si financiar lucrurile sunt intr-o continua dezvoltare si acesta nu poate fi decat un semn bun si un motiv de bucurie pentru nativi. Finantele se imbunatasesc semnificativ, iar mediul profesional devine din ce in ce mai placut.

Sectorul sanatatii este si el in vizorul Marelui Benefic care imbunatateste unele aspecte si chiar le vindeca pe altele.

Taur

Aparitia lui Jupiter in zodia noastra nu poate fi decat un motiv de bucurie petru ca se va intampla cu siguranta ceva bun, iar nativii zodiei taur nu fac exceptie de la regula. Vor avea parte de cele mai multe beneficii in ceea ce priveste sectorul profesional al vietii lor.

Nici cel material nu face exceptie de la regula pentru ca vine ca o consecinta a muncii pe care nativii zodiei taur sunt dispusi sa o depuna in acest an. Reusesc sa isi gaseasca forte noi si resurse inepuizabile astfel incat parcursul profesional sa fie unul de succes.

Citeşte şi Topul zodiilor de bărbaţi care vor fi TĂTICI PERFECŢI

In acest sens, finantele se rotunjesc cu sume foarte frumoase ceea ce le va oferi taurilor o viata confortabila de acum inainte.

In ceea ce priveste dragostea nu se intampla nimic spectaculos. Doar in cazul nativilor singuri care isi gasesc persoana speciala pe parcursul acestui an. Cei care se afla deja intr-o relatie isi vor imbunatatii partea de comunicare si de relationare intima.

Sanatatea este si ea afectata intr-un sens pozitiv de catre Marele Benefic, Jupiter.

Continuarea pe Kudika.ro.