Află cât de uşor poţi slăbi dacă urmezi DIETA CU MORCOVI

Eşti în căutarea unei diete sanatoase? Aceasta este una dintre cele mai eficiente metode de a scăpa de kilograme! Dieta cu morcovi! Regină între toatedietele sanatoase. Află de ce!

RomaniaTV.net
26 nov. 2015, 12:13
Află cât de uşor poţi slăbi dacă urmezi DIETA CU MORCOVI

Morcovul este leguma cu cel mai mare conţinut de betacaroten, dupa piper, motiv pentru care este des folosit în curele de detoxifiere, dar şi în diete, având ca rezultat reducerea apetitului şi inducerea senzaţiei de saţietate.

Mai mult decât atât, consumul de morcov are acţiune benefică asupra pielii, vederii şi metabolismului, precum şi în prevenirea bolilor cardiovasculare, cataractei, cancerului şi aterosclerozei.

Citeşte şi  Dieta selfie – Mănânci „curat” şi slăbeşti sănătos

Are un conţinut scăzut de carbohidraţi şi o varietate de substanţe nutritive: vitamina A, D, E, K, PP, acid ascorbic, steroli şi lecitină, care previn formarea radicalilor liberi în organism. Conținutul sau bogat în iod și fibre, contribuie la reducerea stratului adipos, ce are drept consecinţă scăderea în greutate.

Iată ce presupune această dietă şi care poate fi meniul tău, recomandabil pentru o săptămână, pentru cele mai bune rezultate.

Citeşte mai mult pe antenasatelor.ro


loading...
Partenerii noștri