Află ce au în comun Mike Tyson şi lebedele VIDEO

Lebedele te fac de obicei să le priveşti cu gingăşie, alura lor delicată făcându-le să fie o încântare pentru ochi şi suflet. Nu toate sunt însă la fel de simpatice.

RomaniaTV.net
28 mart. 2012, 19:14

Un mascul de lebădă a făcut ca o porţiune din cel mai lung canal din Marea Britanie, Grand Union Canal, să fie zonă interzisă pentru oamenii care vor să treacă pe acolo cu barca sau cu caiacul. „Tyson”, cum a fost poreclit, devine foarte agresiv când cineva încearcă să-i încalce teritoriul, fie că este vorba de oameni aflaţi în barcă, fie că este vorba de persoane care stau pe marginea apei. Pentru că nu a fost chip ca pasărea, care are o anvergură a aripilor de aproape 2,5 metri, să fie calmată, a fost mai uşor ca zona să fie declarată interzisă pentru bărci.

De obicei, masculii de lebădă devin agresivi când îşi protejează femela şi puii. Totuşi, Tyson a fost mereu aşa şi doar de ceva vreme are pereche. În această perioadă, din martie până în mai, lucrurile vor fi însă cu siguranţă mai grave, având în vedere că este sezonul lor de împerechere.

Click AICI pentru mai multe imagini