Află ce fantezii sexuale aveau clienţii „fetelor” Andreei Marta

Pentru bogătaşii care apelau la serviciile sexuale ale fetelor Andreei Marta, soţia fostului şef de cabinet al bossului de la ANAF, Sorin Blejnar, întâlnirile amoroase erau un bun prilej de a-şi pune în practică fanteziile.

RomaniaTV.net
29 iul. 2012, 22:24
Află ce fantezii sexuale aveau clienţii „fetelor” Andreei Marta

Anchetatorii care au pe mână dosarul de prostituţie în care Andreea Marta şi sora ei sunt acuzate că trimiteau fete în paturile bogătaşilor români au rămas fără grai când au auzit mărturisirile fetelor.

Ramona (20 de ani), una dintre “premiante”, a povestit ce fantezii trebuia să îndeplinească. “Nici nu am apucat să mă dezbrac bine, că omul a scos de undeva dintr-un sertar un bici. M-am uitat la el mirată, apoi mi-a spus că, în timp ce facem sex, vrea să-l plesnesc peste fund. Şi am făcut, dacă asta era plăcerea lui”, a relatat amuzată tânăra.

Ea spune că şi alte fete au avut de-a face cu experienţe sexuale inedite, de la cătuşe la mâini şi până la poziţii sexuale pe care doar gimnastele experimentate ar putea să le practice, scrie libertatea.ro.

Andreea Marta, soţia lui Codruţ Marta, a primit mandat de arestare pentru 29 de zile. Tribunalul Bucureşti a emis mandate de arestare preventivă şi pe numele Mariei Magdalena Lungu, sora Andreei Marta, şi pe numele lui Valentin Panait, taximetrist care ar fi colaborat cu ele.

Andreea Marta, soţia lui Codruţ Marta, fostul şef de cabinet al ex-preşedintelui ANAF, câştiga şi 10.000 de euro într-un sejur la Monte Carlo, din traficarea de fetelor racolate pentru a binedispune bărbaţi bogaţi.
 
În schimbul serviciilor sexuale, fetele traficate primeau între 300 şi 500 de euro.