BOMBA începutului de an: Nicolae Guţă, primele declaraţii despre împăcarea cu Narcisa

Nicolae Guţă nu ştie cine este mai bună pentru el şi pentru viitorul său: fie Narcisa, actuala soţie a manelistului, fie Mădălina, actuala iubită a acestuia. După scandalul monstru din familia lui, Nicolae Guţă a decis să meargă mai departe alături de Beyonce de România, căreia în ultima vreme i-a făcut toate poftele. Decizia aceasta nu a ţinut mult timp, deoarece manelistul a decis să-i mai acorde încă o şansă soţiei sale.

RomaniaTV.net
21 ian. 2015, 11:29

Recent, paparazzi l-au surprins pe Nicolae Guţă la un restaurant de lux din Capitală alături de Narcisa. Se pare, că cei doi au decis să îşi mai acorede o şansă şi astfel să formeze din nou un cuplu. Noua decizie a artistului vine ca un fulger pentru actuala iubită, Beyonce de România care spera să fie unica iubită a lui Nicolae Guţă.

Beyonce laudă performanţele sexuale ale lui Nicolae Guţă. „Are o anaconda în chiloţi…”

Potrivit SpyNews, Nicolae Guţă a declarat că din cauza contractului pe care îl are cu o altă televiziune nu poate dezvălui foarte multe amănunte despre împăcarea cu Narcisa, dar cu prima ocazie va clarifica situaţia.

„Cu tot dragul am făcut asta, cu tot dragul. Nu pot să vorbesc mai mult, nu am voie, dar vom sta de vorbă”, a declarat Nicolae Guţă.

Citeşte şi  Nicolae Guţă a lăsat-o din nou pe Beyonce pentru Narcisa. Vezi cum l-a târât pe manelist la VRĂJITOARE