NEXT STAR: Află ce SURPRIZE i-au pregătit colegii lui Pepe: „M-a luat cu ameţeală!”

NEXT STAR: Ediţia din data de 16 aprilie 2015 a emisiunii "Next Star" vine cu multe surprize din partea staff-ului pentru Pepe. Mai exact, acesta îşi va întâlni idolul, un băieţel de numai 11 ani din Cartagena, Spania, care cântă flamenco exact cum scrie la carte.

RomaniaTV.net
15 apr. 2015, 10:43
NEXT STAR: Află ce SURPRIZE i-au pregătit colegii lui Pepe: „M-a luat cu ameţeală!”

Noua ediţie „Next Star” vine cu surprize de proporţii, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţi.

Fiindcă Pepe a trecut printr-o sumedie de stări în ultimul timp, colegii săi de la emisiunea unde este jurat s-au gândit să îl mai aducă din nou pe culmile fericirii şi i-au pregătit o surpriză care îl va impresiona până la lacrimi pe artist. Colegii de emisie l-au invitat în platou pe idolul lui Pepe, un puşti originar din Spania, care interpretează flamenco excepţional, conform A1.ro.

Deoarece băieţeul de numai 11 ani te face să vibrezi la fiecare secundă, la sfârşitul interpretării Pepe îi oferă în dar propriul său lănţişor.

„Voi știți cine e? E Dumnezeu! Eu studiez după el! Îmi zvâcnesc tâmplele, ești nebun? S-a zbârlit pielea pe mine! Voi știți cu cine cântă în concerte puștiul ăsta? Cu David Bisbal, cu Alejandro Sanz! M-a luat cu amețeală!”, a fost reacţia lui Pepe la vederea surprizei.

Citeşte şi  NEXT STAR. Lora, Pepe şi Dan Negru, în lacrimi în faţa unei fetiţe oarbe. Gigi Becali îi sare în ajutor