Află ce tip de piele ai, ca să ştii cum să o îngrijeşti

Deoarece pielea reprezintă prima barieră împotriva tuturor factorilor nocivi externi, va trebui să îi menţii sănătatea şi frumuseţea, urmând o rutină corectă de îngrijire a pielii, prin folosirea unor produse de calitate şi a unor tehnici moderne create pentru a te ajuta.

RomaniaTV.net
04 sept. 2013, 08:18
Află ce tip de piele ai, ca să ştii cum să o îngrijeşti

Primul pas intr-o ingrijire eficienta si o piele fara cusur se refera la aflarea tipului de piele in care te incadrezi. Astfel, printr-o alegere corecta a produsele cosmetice adecvate tipului tau de ten vei avea posibilitatea de a-i mentine aspectul tanar si stralucitor.

Mai intai de toate, trebuie sa stii ca exista trei tipuri de ten: normal, gras si uscat, iar pielea sensibila este doar o afectiune a ei. Cu alte cuvinte, atat un ten gras cat si unul uscat pot fi sensibile, intrucat sensibilitatea pielii depinde de gradul ei de rezistenta impotriva factorilor externi si alergeni.

Inainte de a incepe procesul de analizare a tipului tau de ten va trebui sa inveti cateva lucruri de baza. Pielea trebuie examinata la lumina naturala si la aproximativ 15-20 de minute dupa ce a fost curatata si cel putin o data pe an, deoarece caracteristicile ei sunt in functie de varsta, sanatate, stil de viata.

Continuarea pe Lyla.ro.