Află ce vedete vor deveni mame în 2014

Anul acesta multe celebrităţi au anunţat că îşi măresc familia. Ciara, Mila Kunis sau Alyssa Milano sunt câteva dintre vedetele care vor deveni mămici.

28 mart. 2014, 09:40
Află ce vedete vor deveni mame în 2014

Mila Kunis

Actrița, care s-a logodit recent cu Ashton Kutcher, a confirmat în urmă cu câteva zile că este însărcinată, scrie eva.ro. Mila Kunis şi Ashton Kutcher au început o relaţie din 2012, la aproape un an de la despărţirea actorului de Demi Moore, după şapte ani de căsnicie.

Alyssa Milano

Actriţa americană în vârstă de 41 de ani este din nou însărcinată şi aşteaptă al doilea copil spre sfârşitul anului. Alyssa Milano şi soţul ei, David Bugliari, mai au împreună un fiu, Milo, născut în august 2011.

„Suntem foarte fericiţi să vă anunţăm că Milo va deveni fratele cel mare!”, a anunţat actriţa pe site-ul ei.

CITEŞTE ŞI Gravidele anului 2014. Află ce vedete din România urmează să nască

Christina Aguilera

Cântăreaţa americană în vârstă de 33 de ani este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Vedeta, care s-a logodit în luna februarie cu iubitul ei Matt Rutler, a confirmat pentru revista People că va avea un copil, care se va naşte în 2014. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare pentru lungmetrajul „Burlesque: Vis împlinit” (2010), în care aceasta a jucat, iar logodnicul ei era asistent de producţie.

Cântăreaţa mai are un fiu, Max Liron, în vârstă de şase ani, cu fostul ei soţ Jordan Bratman.

Scarlett Johansson

Actriţa americană în vârstă de 29 de ani este însărcinată cu primul ei copil, care se va naşte la sfârşitul acestui an. Scarlett Johansson este logodită cu jurnalistul francez Romain Dauriac, din septembrie 2013.

Ciara

La trei luni după ce a anunţat că s-a logodit cu rapperul Future, cântăreaţa în vârstă de 28 de ani a recunoscut că e gravidă. Vedeta a dat vestea cea mare la începutul anului, în emisiunea „The View” de pe ABC.

Ciara şi Future (Nayvadius Cash) s-au logodit pe 28 octombrie 2013.