Află cum îţi poţi face un deodorant de cameră natural

Atmosfera de acasă este foarte importantă atât pentru liniștea cât și pentru sănătatea ta. O casă curată, parfumată și ordonată are un cuvânt în spus în ceea ce privește calmul și liniștea ta. Însă o aromă plăcută nu este ușor de obținut și mai ales de păstrat.

RomaniaTV.net
23 oct. 2017, 07:17
Află cum îţi poţi face un deodorant de cameră natural

Dacă îți dorești o atmosferă relaxată acasă sau la birou, singura variantă este să îți confecționezi un deodorant natural, evitând în felul acesta odorizantele cu substanțe chimice în compoziția lor.

Chiar dacă există multiple variante de a parfuma o încăpere de la lumânări până la bețișoare parfumate, acestea sunt sursa unui potențial pericol, mai ales dacă te confrunți cu anumite alergii sau afecțiuni respiratorii precum este astmul.

Citeşte şi Ce sunt parabenii şi de ce sunt folosiţi în cosmetice

O variantă simplă, eficientă și economică pentru a te bucura de mic moment de răsfăț se poate obține cu doar două ingrediente ce se regăsesc cu siguranță și în casa ta, și anume ulei esențial și bicarbonat de sodiu.

La ce se folosește bicarbonatul de sodiu?

Unul dintre cele mai utilizare produse într-o gospodărie, bicarbonatul de sodiu îți este de ajutor de la prepararea diverselor rețete culinare, până la tratamentele cosmetice.

Este unul dintre cei mai simpli aliați ai sănătății tale fiind de mare ajutor în îngrijirea aparatului genital feminin, distrugând anumite bacterii și reechilibrând pH-ul natural al pielii.

Însă ceea ce poate nu știai este faptul că acest produs atât de simplu îți poate parfuma casa dacă îl folosești la prepararea unui odorizant de camera.

Află mai multe despre deodorantul natural de cameră AICI.