Află cum să te comporţi la primul loc de muncă

Eşti pe punctul de a te angaja la locul de muncă mult visat, pentru care te pregăteşti de când erai copil? Sau cel puţin eşti pregătită să te angajezi oriunde pentru a acumula experienţa necesară pentru jobul visurilor tale?

03 sept. 2015, 13:12
Află cum să te comporţi la primul loc de muncă

Iată 10 lucruri pe care femeile de succes îşi doresc să le fi ştiut atunci când s-au angajat pentru prima dată:

MERGI LA MASA INTELIGENT

„Nu merge la masă atunci când merge toată turma. Învaţă să le cunoşti obiceiurile liderilor şi colegilor din afara biroului tău şi de vârste diferite.” – Margit Detweiler, fondator www.tuenight.com.

LINGUŞIREA ESTE TOTUL (IAR MENTORII SUNT IMPORTANŢI)

„Caută sfaturi şi îndrumare ori de câte ori ai ocazia. De cele mai mult ori persoanele se simt flatate atunci când le admiri activitatea şi iubeşti să discuţi cu ei, aşa că dacă ai ocazia, eviţă formalităţile.” – Christina Vuleta, Brand Strategist, fondator 40:20 Visio.

Efectele devastatoare ale privării de somn

ÎNVAŢĂ SĂ ÎŢI COMUNICI IDEILE

„Ideile tale sunt relevante, dar înţelege faptul că cineva cu o experienţă mai vastă are de cele mai multe ori cunoştinţe mai mari decât tine. Învaţă de la aceşti oameni, absoarbe din cunoaşterea lor şi aplic-o mai departe. Acest lucru nu înseamnă că ideile tale nu sunt bune, înseamnă că trebuie să înveţi să îţi comunici mai bine ideile, lucru ce te va duce mai sus.”- Benish Shah, Director Refinery2.

CRITICA ESTE PRIETENUL TĂU

„Nu îţi fie teamă de feedback! Managerii, colegii, cei care au funcţii mai mari decât tine, nu îţi dau, de regulă, un feedback pentru a fi răutăcioşi, ci pentru că îşi doresc să creşti şi să ai succes. Aşadar, obişnuieşte-te să primeşti critici. De fapt, învaţă să le ceri, pentru că doar aşa vei fi un angajat mai bun, un bun profesionist şi persoana potrivită pentru acel job.”- Adrian Granzella Larssen, Editor in Chief la The Muse.

Colegi de serviciu de care trebuie să te fereşti

NU ESTE SUFIECIENT SĂ SPUI UN LUCRU, TREBUIE SĂ ÎL ŞI FACI

„Intenţiile tale nu contează, acţiunile tale da! Dacă doar ai vrut să faci un lucru şi nu l-ai făcut, nu te aştepta la rezultate. Altfel fiind spus, acţiunea vorbeşte mai tare decât intenţiile.” – Christina Wallace, Director la BridgeUp: STEM @ AMN.

Citeşte continuarea pe feminis.ro.