Află de ce sunt disperaţi părinţii care au copii de grădiniţă

Goana înscrierilor copiilor la grădiniţă a început. Părinţii sunt disperaţi pentru că mulţi ştiu că anul trecut aproape 8000 de copii au rămas fără un loc. Potrivit ultimelor directive date de Inspectorat Şcolar al Municipiului Bucureşti, fiecare grădiniţă trebuie să afişeze capacitatea, numărul de copii aprobat prin planul de şcolarizare pentru 2012-2013, precum şi situaţia înscrierilor zilnice.

RomaniaTV.net
04 apr. 2012, 07:52
Află de ce sunt disperaţi părinţii care au copii de grădiniţă

Părinţii îşi pot înscrie copiii până pe 30 aprilie, urmând ca listele cu cei admişi în unităţile didactice să fie afişate pe 10 mai.

Dacă la grădiniţele de stat este înghesuială mare, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre grădiniţele particulare. După afişarea rezultatelor de la grădiniţele de stat însă, unii părinţi vor fi nevoiţi să-şi îndrepte atenţia către o instituţie privată. Comparativ cu o gradiniţă de stat unde un părinte plăteşte în jur de 13 lei pe zi, la care se adaugă şi aproximativ 100 de lei lunar pentru cusurile opţionale, la o grădiniţă particulare taxa lunară variză între 700 şi 1400 de lei.

Citeşte articolul întreg, pe Sfatulparintilor.ro