Află unde poţi face cumpărături şi poţi plăti cu smartphone-ul

Clienții hipermarketului Cora de pe Șoseaua Alexandriei, din Bucureşti, îşi pot achita cumpărăturile la casă direct de pe smartphone, începând cu 1 iunie, prin aplicația mobilPay Wallet, portofelul digital dezvoltat de NETOPIA mobilPay, liderul pieței locale de mobile payments.

RomaniaTV.net
04 iun. 2015, 09:24
Află unde poţi face cumpărături şi poţi plăti cu smartphone-ul

Cora Alexandriei devine astfel primul hipermarket din România care implementează plata cu un portofel digital, urmând ca, în timp, toate magazinele cora să ofere şi acest serviciu clienţilor lor, scrie ECONOMICA.NET.

Aplicația mobilPay Wallet poate fi descărcată gratuit pe toate terminalele smart ce rulează principalele sisteme de operare. Odată ce utilizatorul și-a înregistrat un card în aplicație, plata cumpărăturilor în hipermarketul Cora se va putea face foarte rapid, prin scanarea unui cod QR, afişat la casa de marcat.

Citeşte şi Cora închide primul hipermarket din România

„Plățile mobile sunt într-o creștere continuă și reprezintă o nevoie naturală într-o lume tot mai conectată, în care consumatorii caută să folosească cât mai puţin cash-ul, iar telefonul mobil le este mereu la îndemână. După implementarea plăților în mijloace de transport în comun sau la restaurante, retailul era pasul firesc pentru mobilPay Wallet, iar parteneriatul dintre NETOPIA mobilPay și cora reprezintă o inovație în acest segment, permițându-ne să oferim cea mai rapidă, simplă și eficientă metodă de plată posibilă”, declară Antonio Eram, CEO și Fondator NETOPIA mobilPay.

Continuarea pe ECONOMICA.NET.