Totul despre cum se curăţă corect obiectele casnice

Am învăţat cum să curăţăm obiectele de la părinţii noştri. Ei au învăţat cum să cureţe de la părinţii lor şi aşa mai departe. Când curăţăm, obişnuim să o facem aşa cum au făcut şi alţii de-a lungul timpului. Află că există o metodă mai bună de a curăţa lucrurile şi mult mai eficientă.

08 ian. 2015, 12:56
Totul despre cum se curăţă corect obiectele casnice

Nu ne crezi? Iata 5 lucruri pe care le-ai curatat gresit toata viata si cum anume ar trebui sa lucrezi de acum inainte.

Tocatorul

Lichidul de curatat vesela nu este tocmai potrivit atunci cand vine vorba de curatarea tocatorului, in special daca vorbim despre tocatorul de lemn. Schimba metoda de curatare. Ai nevoie de o jumatate de lamaie si niste sare. Presara sare pe tocator si freaca cu zeama de la lamaie zona care trebuie curatata, apoi spala cu lichid de curatat si clateste cu apa calduta.

Citeşte şi  Obiecte esenţiale în bucătărie ca să fii sănătos

Capul de la dus

Nu este suficient sa speli capul de la dus cu detergent si sa clatesti. Cum ar fi bine sa o faci de acum? Pune otet alb intr-o punga de plastic si leag-o in jurul capului de dus pentru o ora. Indeparteaza punga, sterge cu o laveta umeda si va straluci ca noua.

Citeşte şi  Obiectul care este de 200.000 de ori mai MURDAR decât vasul de toaletă

Salteaua

Este una din cele mai dificile obiecte pe care le ai de curatat in casa. De azi inainte, aspira bine salteaua, presara bicarbonat de sodiu pe ea, lasa sa actioneze cateva ore, dupa care, aspira foarte bine din nou. Vei ramane uimita sa vezi cat de bine se curata.

Citeste mai mult pe feminis.ro.