Rabla 2019: AFM a aprobat alte 167 de dosare de finanţare pentru Programele „Rabla” şi „Rabla Plus”

Comitetul de avizare din cadrul Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM) a aprobat luni alte 167 de dosare de finanţare pentru Programele ''Rabla'' şi ''Rabla Plus'' pentru persoanele juridice şi a admis trei contestaţii.

29 iul. 2019, 15:22
Rabla 2019: AFM a aprobat alte 167 de dosare de finanţare pentru Programele „Rabla” şi „Rabla Plus”

Pentru Programul „Rabla” au fost acceptate 138 de dosare pentru 212 autovehicule şi trei contestaţii pentru patru autovehicule, iar pentru Programul „Rabla Plus” au fost acceptate 29 de dosare pentru 72 autovehicule dintre care 65 pur electrice şi şapte electrice hibride, scrie agerpres.ro.

Citeşte şi Administraţia Fondului de Mediu a publicat listele cu firmele aprobate în cadrul Programelor Rabla şi Rabla Plus

Listele persoanelor juridice care au fost acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul AFM (www.afm.ro), la secţiunile aferente Programelor „Rabla” şi „Rabla Plus”.

„Persoanele juridice care au fost acceptate se pot adresa producătorilor/dealerilor auto validaţi în Programele ‘Rabla’ şi ‘Rabla Plus’, listele acestora fiind disponibile pe site-ul instituţiei”, menţionează AFM,


loading...