Africa de Sud: Un mort şi 19 răniţi, înainte de un concert al trupei Linkin Park din Capetown VIDEO

O femeie a fost ucisă şi 19 persoane au fost rănite miercuri seară, în oraşul Capetown din Africa de Sud, în momentul în care un panou publicitar a fost smuls de vânt şi a căzut în parcarea stadionului unde grupul rock american Linkin Park urma să susţină un concert, au anunţat autorităţile locale.

RomaniaTV.net
08 nov. 2012, 14:04
Africa de Sud: Un mort şi 19 răniţi, înainte de un concert al trupei Linkin Park din Capetown VIDEO

„O persoană a murit la spital”, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al primăriei din Capetown, Wilfred Solomons-Johannes, citat de AFP.

Douăzeci de persoane au fost rănite, când vânturile violente au făcut să cadă un panou publicitar într-o parcare din exteriorul stadionului unde era prevăzut concertul. 12 dintre ele au fost spitalizate, iar una a decedat din cauza rănilor.

Grupul Linkin Park, care a decis să susţină acel concert, şi-a exprimat apoi profunda tristeţe şi îngrijorare faţă destarea răniţilor şi a prezentat condoleanţe familiei persoanei decedate.

Potrivit serviciilor meteorologice sud-africane, vântul a bătut cu viteza de 46 de kilometri pe oră miercuri seară, în Capetown.

Linkin Park este o trupă de rock, îmbinat cu hip-hop, electronic, rock alternativ, din Agora Hills, California. De la formarea ei, din 1996, trupa a vândut peste 50 de milioane de albume şi a câştigat două premii Grammy din şase nominalizări, alături de alte trofee din partea MTV.