Agende aurite şi felicitări de iarnă, în valoare de 100.000 de euro, pentru partenerii BNR

Agende cu margini aurite, calendare şi felicitări pe post de cadouri de sărbători, toate în valoare de peste 100.000 de euro. Banca Naţională a României, instituţia care veghează strict la starea economiei, dă frâu liber la cheltuieli din propriul buget pentru cumpărarea cadourilor de sărbători pentru parteneri.

RomaniaTV.net
08 oct. 2012, 09:48
Agende aurite şi felicitări de iarnă, în valoare de 100.000 de euro, pentru partenerii BNR

Banca Naţională a României va achiziţiona 5.000 de agende, calendare de perete şi de birou şi plicuri în care să fie puse toate aceste cadouri. Solicitarea BNR este ca agendele să fie înveluite în înlocuitori de piele.

Cadourile pentru partenerii mai importanti, 100 de agende, vor fi deosebite. Agendele vor fi din piele naturală, cu margini aurite şi semne de carte din mătase naturală. Agendele, împreună cu calendarele, care trebuie să aibă un stil sobru, în marca BNR, vor fi aşezate în casete speciale. Toate cadourile vor fi însoţite de 8.000 de felicitări.

Pe toate cadourile, BNR va cheltui peste 100.000 de euro.

Obiţnuinţa oferirii cadourilor cu ocazia sărbătorilor de iarnă este o practică a instituţiilor publice, însă de obicei sumele mai mici. De exemplu, Senatul a cheltuit, în 2011, 16.000 de lei pentru a cumpăra felicitări pentru instituţiile partenere.