Agenţii implicaţi în scandalul de la locul de joacă, cercetaţi disciplinar. Primarul sectorului 4 i-a cerut scuze Cristinei Bălan

Incidentul de la locul de joacă din sectorul 4, în care a fost implicată cântăreaţa Cristina Bălan, s-a lăsat cu sancţiuni de ambele părţi. Agenţii de la Poliţia Locală care au agresat-o sunt cercetaţi disciplinar, iar soţul Cristinei Bălan a primit o amendă de 500 de lei. Între timp, primarul sectorului 4, Daniel Băluţă, i-a scris Cristinei Blan cerându-şi scuze pentru comportamentul agenţilor de la Poliţia Locală şi asigurând-o că va lua "măsuri ferme împotriva celor acre au manifestat lipsă de respect şi empatie" faţă de familia artistei.

RomaniaTV.net
19 iun. 2020, 18:35
Agenţii implicaţi în scandalul de la locul de joacă, cercetaţi disciplinar. Primarul sectorului 4 i-a cerut scuze Cristinei Bălan

Cristian Zărescu, consilierul primarului sectorului 4, a anunţat că, în urma acestui incident, a fost demarată o anchetă.

A fost demarată o anchetă, după ce s-a aflat de acest incident. În funcţie de rezultatele acestei anchete vor fi luate şi măsurile pe linie administrativă, a precizat Zărescu, potrivit Observator.

Însuşi primarul sectorului 4, Daniel Băluţă, a contactat-o pe Cristina Bălan, spunându-i că şi el este tată şi nu concepe asemenea comportament faţă de familiile cu copii. 

Doresc să vă exprim personal scuzele mele în legătură cu situaţia total nefericită în care copiii şi dumneavoastră aţi fost puşi ieri. Sunt şi eu tată şi cu atât mai mult vă înţeleg revolta, nu este normal ceea ce s-a întâmplat„, i-a scris primarul Băluţă Cristinei Bălan.

Citeşte şi Mamă de copii cu Sindrom Down, protagonista unui incident revoltător în parc: „Poliţista m-a întrebat unde mi-e autoritatea de părinte”

Reamintim că, în cursul zilei de joi, 18 iunie, cântăreaţa Cristina Bălan se afla cu cei doi copii care suferă de Sindrom Down într-un parc din sectorul 4. Gemenii artistei au fugit de lângă mama lor, către locul de joacă, în care accesul este încă interzis, măsură luată încă din starea de urgenţă, acolo riscul de răspândire a coronavirusului fiind destul de ridicat. Agenţii de la Poliţia Locală au venit la Cristina cerându-i să-şi ia copiii de pe tobogane, artista explicându-le că sunt copii speciali, care au nevoie să fie abordaţi cu răbdare. Începând din acel moment, lucrurile au degenerat. S-a lăsat cu jigniri din ambele părţi, cu intimidări, iar artista a fost bruscată de agenţi, toate acestea având loc în faţa copiilor.

Gabriel Bălan, soțul Cristinei Bălan, a spus că băieţii au rămas traumatizaţi după scenele la care au asistat, potrivit sursei citate: „Ceea ce s-a întâmplat pentru ei e un regres şi se vede deja. Azi-noapte s-au trezit de câteva ori în condiţiile în care ei în mod normal au un somn liniștit. De dimineaţă au fost agitaţi„. 

Cântăreaţa a scăpat de amendă, dar soţul ei, Gabriel Bălan, a fost sancţionat cu 500 de lei.