Agheasmă sfinţită în găleţi electorale cu sigla PDL VIDEO

Publicat: Luni, 07 Ianuarie 2013 09:47 // Actualizat: Luni, 07 Ianuarie 2013 10:30 // Sursa: România TV

S-a întâmplat de Bobotează la Comăneşti, judeţul Bacău. Mai mult, la slujbă au fost prezenţi un parlamentar şi un primar, ambii de la USL.

Slujba a fost oficiată de patru preoţi, printre care şi protopoul de la Moineşti. Lângă feţele bisericeşti au stat permanent deputatul Ionel Paler, dar şi primarul de la Comăneşti, Viorel Miron. Ambii membri USL. Niciunul dintre ei nu a fost deranjat nici de faptul că au în faţa o găleată cu însemnele adversarilor politici, nici că cele sfinte sunt amestecate cu politica.

Până la urmă, prezenţa găleţilor electorale a fost observată de un dascăl. "A cui este asta? Găleată cu PDL?", a întrebat dascălul iritata de intruziunea politicului la slujba de Bobotează.

Găleata electorală în care s-a sfinţit agheasma nu a fost singura scăpare a duhovnicilor. Unul dintre preoţi a oferit un premiu celui care îi prinde crucea aruncată în apă. "Băi, pe care scrie preotul Maxim, vă dau 500.000 de lei. Celui care a câştigat crucea pe care scrie preotul Maxim. Este semnată", striga prelatul celor dispuşi să se arunce în râul Trotuş pentru a înşfăca crucile aruncate de preoţi.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Bobotează Comăneşti găleţi Bobotează găleţi PDL
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
08 ian 09:19
Răspunde | Votează email 0 email
maria
Comportament de interlopi!
1
EUR
4.8297
RON
31 Mar
noapte 3 °
zi 5 °
Ultimele joburi adaugate
24 H