Aghiotantul lui Năstase s-a înscris în PNL. VEZI FOTO!

A lucrat şase ani în imediata apropiere a premierului Năstase. A fost aghiotantul fostului prim-ministru şi unul dintre cei mai importanţi colaboratori ai săi. Astăzi este membru PNL şi face parte din echipa de organizare.

RomaniaTV.net
23 ian. 2012, 07:56

Marian Şopu, colonel în rezervă al SPP, a fost unul dintre cei mai informaţi oameni din România. În perioada 2000-2004, el a condus divizia de protecţie şi pază a SPP de la Guvernul României. A fost aghiotantul premierului de atunci şi a stat, practic, în imediata apropiere a lui Adrian Năstase de dimineaţă şi până seara, vreme de patru ani, la toate acţiunile publice şi nepublice ale liderului PSD, scriu jurnaliştii de la Puterea.

Un tip înalt (190 cm), cărunt, cu mustaţă şi cu o privire aprigă, Şopu a rămas în preajma fostului premier şi după 2004, vreme de doi ani, îndeplinind aceleaşi misiuni de pază şi protecţie, ştiut fiind faptul că un fost şef de Guvern se bucură de serviciile SPP încă doi ani după încetarea mandatului. În 2006, Marian Şopu a ieşit la pensie, fiind trecut în rezervă. „Am fost forţat, ca să zic aşa. A fost, dacă vreţi, o aluzie, că ar fi mai bine să ies la pensie. Şi am ieşit”, povesteşte Şopu pentru ziarul „Puterea”.

Pe perioada cât a fost aghiotantul premierului Năstase, colonelul Şopu a văzut şi a auzit multe. Atât de multe încât politica i-a intrat cumva în sânge. „Am văzut multe şi am cunoscut foarte mulţi oameni. Unii de calitate. Probabil că şi asta a cântărit atunci când m-am decis să intru în PNL”, a spus el.