Gina Pistol este în culmea fericirii. A împărtășit vestea despre copil: „Deci e super, nu știu. Vine după o perioadă foarte grea”

Gina Pistol este în culmea fericirii. Blondina a renunțat momentan la televiziune pentru a se dedica în totalitate de creșterea fiicei sale, Josephine. Se bucură din plin de această perioadă, mai ales că fetița a mai crescut și înțelege cât de cât ce se întâmplă în jurul ei.

11 oct. 2023, 12:43
Gina Pistol este în culmea fericirii. A împărtășit vestea despre copil: „Deci e super, nu știu. Vine după o perioadă foarte grea”
Gina Pistol este în culmea fericirii

Gina Pistol este în culmea fericirii. Fosta prezentatoare de la Chefi la cuțite a mărturisit că este foarte bucuroasă de schimbările din viața fetiței sale și le-a transmis un mesaj mamelor care au copii mici.

Citește și: Rețeta de găluște cu prune, cu care Gina Pistol l-a cucerit pe Smiley. „Gomboții” ies atât de buni, de te lingi pe degete

Gina Pistol este în culmea fericirii

Soția lui Smiley a împărtășit prietenilor virtuali că este mult mai liniștită acum, pentru că fiica ei percepe lucrurile mult mai bine. Mai ales că vedeta are momente în care glumește cu micuța, iar ea îi înțelege glumele.

Vă spuneam că am ieșit la plimbare în pădure cu fiică-mea. A devenit o adevărată plăcere să încep să mă plimb singură cu fiică-mea, pentru că am început să comunicăm, este foarte simpatică acum.

Glumește, râde la glumele mele. Deci e super, nu știu. După o perioadă grea de tantrumuri a avut așa un salt. Și acum parcă este un alt copil, ceea ce mi se pare foarte tare. Voiam să le spun proaspetelor mămici, aveți răbdare, la un moment dat parcă devine mai ușor”, a povestit Gina Pistol pe rețelele sociale.

Când se întoarce Gina Pistol pe micul ecran

Gina Pistol a decis să ia o pauză de la cariera sa de prezentatoare pentru a acorda mai multă atenție creșterii fetiței sale și a lui Smiley. Chiar dacă a fost o hotărâre care a avut în spate cele mai bune intenții, vedeta a mărturisit că îi lipsește televiziunea, așa că se pregătește să revină pe micile ecrane.

De câteva luni, soția lui Smiley a decis să dispară o vreme din lumina reflectoarelor pentru a petrece mai mult timp alături de familie. Cu toate astea, recunoaște că nu s-a obișnuit în totalitate cu această pauză. Gina Pistol a mărturisit că ia în calcul revenirea în televiziune, dar, pentru moment, va mai sta departe de publicul larg.

Și mie îmi lipsește televiziunea. Sunt într-o perioadă în care eu am nevoie de mine mai mult decât are televiziunea de mine. Am nevoie de puțin timp să mă refac și pe urmă să mă prezint în fața oamenilor cu aceeași energie cu care i-am obișnuit. A fost o perioadă puțin mai grea pentru mine și încerc să mă reîntregesc, să mă adun”,  a spus Gina Pistol, în cadrul unei emisiuni TV.