Aglomeraţie în traficul din Bucureşti, înainte de relaxarea restricţiilor. „Mi-e groază să-mi imaginez cum va fi după 15 mai”

A fost aglomeraţie, miercuri, în traficul din Bucureşti, deşi este stare de urgenţă din cauza epidemiei de coronavirus. O coadă de maşini s-a format într-o intersecţie din sectorul 2 al Capitalei.

RomaniaTV.net
29 apr. 2020, 20:21
Aglomeraţie în traficul din Bucureşti, înainte de relaxarea restricţiilor. „Mi-e groază să-mi imaginez cum va fi după 15 mai”

Mai bine de două săptămâni mai sunt până când autorităţile vor modifica restricţiile impuse prin decretarea stării de urgenţă. Cu toate acestea, zeci de şoferi au aglomerat, miercuri, o intersecţie din sectorul 2 al Capitalei.

Imaginile au fost postate pe Facebook de către Camelia Cavadia cu mesajul: „La mine în intersecție e așa. Ca într-o zi normală de miercuri. Mi-e groază să-mi imaginez cum va fi după 15 mai.”

 

La mine în intersecție e așa. Ca într-o zi normală de miercuri. Mi-e groază să-mi imaginez cum va fi după 15 mai.

Posted by Camelia Cavadia on Tuesday, April 28, 2020

Oraşul din România în care circulaţia tuturor autovehiculelor va fi interzisă pe 1 mai

Ministrul de Interne, Marcel Vela, susține că autoritățile lucrează la mai multe scenarii privind măsurile care vor fi relaxate total sau parțial începând cu data de 15 mai. Acesta a precizat că varianta finală depinde de cum vor fi respectate restricțiile în următoarea perioadă, mai exact în perioada 1 mai.

Marcel Vela, avertisment pentru români înainte de 1 mai: Dacă facem grătare s-ar putea că din 15 mai să nu mai avem măsuri relaxate