Aglomeraţie la mall, înainte de Sărbătorile de iarnă. Sute de oameni sfidează regulile pandemiei

Aglomeraţie la mall, înainte de Sărbătorile de iarnă. Sute de oameni s-au îmbulzit la deschiderea unui magazin dintr-un centru comercial din Craiova, ignorând toate regulile impuse în pandemie.

10 dec. 2020, 12:06
Aglomeraţie la mall, înainte de Sărbătorile de iarnă. Sute de oameni sfidează regulile pandemiei

Aglomeraţie la mall, înainte de Sărbătorile de iarnă. Pe imaginile surprinse în centrul comercial din Craiova se vede cum oamenii sfidează toate regulile pandemiei pentru a profita de promoţiile anunţate de reprezentanţii magazinului de electrocasnice, pe pagina de Facebook.

Citeşte şi Mall-uri închise sâmbăta şi duminica. Restricţii dure înainte de Sărbătorile de iarnă

Aglomeraţie la mall, înainte de Sărbătorile de iarnă. Sute de craioveni s-au îmbulzit la promoţii

„Nu rata marea deschidere Flanco Romania. Oferte speciale si preturi limitate! Joi, 10 decembrie, ora 9:00, Etajul 1, in zona cinema. Accesul in magazin se va face cu o limitare a numarului de persoane, pentru respectarea normelor de preventie Covid-19”, anunțau miercuri reprezentanţii magazinului, pe Facebook.

Citeşte şi Îmbulzeală la mall pentru a prinde un aspirator de ultimă generaţie la reducere VIDEO

Joi, reprezentanţii magazinului au revenit cu un nou îndemn pentru clienţi: ”E oficial! Flanco s-a deschis in Electroputere Mall! Vino si tu sa profiti de ofertele incredibile cu ocazia marii inaugurari! Pe story vei vedea toate promotiile in stoc limitat valabile in perioada 10-13 decembrie”.

Astfel, sute de oameni nu au mai ţinut cont de restricţiile impuse de autorităţi din cauza pandemiei şi au luat cu asalt magazinul.

Autoritățile abilitate să dispună măsuri au fost sesizate cu privire la îmbulzeala din mall-ul din Craiova.