Îmbulzeală la mall pentru a prinde un aspirator de ultimă generaţie la reducere VIDEO

Zeci de persoane s-au înghesuit într-un mall din Capitala pentru a prinde ofertele de ”black friday” și ofertele de deschidere ale unui magazin nou de electice și electrocasnice, relatează România TV.

27 nov. 2020, 13:54
Îmbulzeală la mall pentru a prinde un aspirator de ultimă generaţie la reducere VIDEO

Cea mai mare îmbulzeală a fost la raionul de aspiratoare, acolo unde un aparat de ultimă generație cu senzori pentru a curăţa singur, vândut în mod normal la prețul de 2.000 de lei, a fost oferit acum cu numai 800 de lei, conform DCNews.

Aspiratoarele cu senzori folosesc un sistem autonom de navigare pentru a se deplasa libere prin casă, evitând obstacole precum scările și înlăturând praful în cel mai eficient mod.

Îmbulzeală în mall. Angajaţii au fost depăşiţi

Deși reprezentanții mall-ului au încercat să organizeze mulțimea, unii cumpărători nu au respectat distanțarea socială. Fiecare persoană a purtat mască și i s-a măsurat temperatura.

Nu este primul caz de aglomeraţie creată de reduceri, după ce joi zeci de persoane înarmate cu cărucioare au stat la rând pentru a face cumpărături de la supermarketul care a anunţat oferte atractive la anumite produse. Oamenii au fost cât pe ce să rupă ușile de la intrare, iar cu greu au fost ținuți în frâu de angajații de la pază.

Mall-ul din Braşov unde s-a petrecut incidentul se află în centrul oraşului şi face parte din proiectul mixt AFI Braşov. Pe lângă centrul comercial, proiectul mai cuprinde şi două clădiri de birouri. Mall-ul  trebuia iniţial să fie inaugurat în luna mai. Din cauza pandemiei, termenul a fost amânat. Autorităţile din Braşov au fost şi ele prezente la evenimentul de lansare al centrului comercial.

Mall-ul are o suprafaţă închiriabilă totală de 45.000 mp.

„Prin acest proiect, AFI Europe România continuă să îşi arate încrederea în sinergia dintre cele două tipuri de utilizare – retail şi birouri – proiecte mixte care oferă o serie de beneficii atât chiriaşilor clădirilor de birouri, cât şi chiriasilor centrului comercial”, transmiteau reprezentantii companiei, potrivit brasov.net.

Citeşte şi: Controale în mijloacele de transport în comun din sectorul 5. Mai mulţi călători nu aveau măşti sau bilete