Aglomeraţie la Muzeul Antipa din Capitală. Zeci de părinţi şi copii stau la coadă, fără să respecte regulile de distanţare

Aglomeraţie în plină pandemie de COVID-19 la Muzeul Antipa din Capitală. Chiar vizavi de sediul Guvernului, zeci de oameni au format cozi uriaşe şi nu au mai ţinut cont de regulile de distanţare. La fel de aglomerat a fost şi la Dino Park, din dreptul Muzeului de Geologie, unde zeci de părinţi însoţiţi de copii s-au îmbulzit ca să vadă creaturile terifiante.

31 ian. 2021, 12:59

Aglomeraţie la Muzeul Antipa din Capitală. Oamenii veniţi cu zecile s-au aşezat la coadă uriaşă, formată pe mai mulţi metri.

Chiar dacă erau însoţiţi de copii, părinţii par a fi uitat de regulile de distanţare impuse pentru a fi limitată răspândirea noului coronavirus. S-au îmbulzit şi au aşteptat minute în şir pentru a putea intra la Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”.

La fel de aglomerat a fost şi la Dino Park, parcul cu dinozauri situat în apropierea Muzeului de Geologie din Piaţa Victoriei. Regulile anti-COVID par să fi fost date uitării şi aici pentru că zeci de părinţi şi copii au venit să vadă creaturile terifiante care au dispărut de pe Pământului în urmă cu milioane de ani.

Oamenii au vrut să promite de vremea frumoasă din această zi de duminică. După ora 16, meteorologii au anunţat ploi şi vânt în Capitală.

Citeşte şi: Prognoză specială pentru București: Ploi și vânt

INMH a emis o prognoză meteo specială pentru București, valabilă în intervalul 31 ianuarie ora 16:00 – 1 februarie ora 10:00.

În București, cerul va fi mai mult noros. Pe parcursul nopții și al dimineții temporar va ploua, posibil moderat cantitativ, iar vântul va avea unele intensificări, cu viteze la rafală în general de 40…50 km/h.

La începutul intervalului se vor înregistra 4…5 grade, apoi temperatura aerului va scădea, iar minima va atinge 1…2 grade. Până spre sfârșitul intervalului temperatura va urca din nou la 4…5 grade.

Şi în ţară, vremea se răceşte şi vom avea parte de ploi şi ninsori în următoarele zile. Meteorologii au emis, duminică, un cod galben de ninsori însemnate cantitativ și intensificări ale vântului.

Meteorologii au anunţat ploi şi ninsori, începând de duminică, la ora 16, până luni, la ora 12.

Potrivit prognozei, vor fi precipitații în toată țara. Cantitățile de apă vor depăși local 15…20 l/mp, iar în regiunile vestice, izolat 30…40 l/mp.

În jumătatea de nord a Moldovei, vor predomina ninsorile și se va depune strat nou de zăpadă, pe alocuri mai consistent. În Maramureș, Crișana și Transilvania vor fi precipitații mixte, iar în celelalte regiuni mai ales ploi.

Citeşte şi: Klaus Iohannis a plecat la schi pe pârtia de la Păltiniș, la doar o zi de la tragedia de la Balș soldată cu șase morți