AGLOMERAŢIE la singurul punct de trecere a frontierei din Bulgaria spre Grecia. Sunt COZI de maşini pe mai mulţi kilometri

Cozi pe mai mulţi kilometri s-au format joi dimineaţă la punctul de trecere Kulata-Promachonas de la graniţa bulgaro-elenă, pe sensul de trecere spre Grecia. Din relatările mai multor români aflaţi la faţa locului, şoferii ar putea aştepta mai multe ore din cauza aglomeraţiei.

RomaniaTV.net
02 iul. 2020, 06:23

Ministerul de Externe a emis încă de miercuri o avertizare de călătorie pentru românii care merg în vacanţă în Grecia că accesul rutier pe teritoriul statului elen este permis în perioada 1-15 iulie printr-un singurul punct de trecere a frontierei – bulgaro-elene – Kulata-Promachonas.

Important pentru românii care merg cu maşina în concediu în Grecia. Se închid puncte de trecere a frontierei cu Bulgaria

Măsura a fost luată ca urmare a introducerii obligativității completării formularului electronic, prin intermediul căruia să poată fi asigurată evidența celor care merg în această țară.

Vacanţă în Grecia în timpul pandemiei de coronavirus. FORMULARUL online care trebuie completat începând de la 1 iulie

Ziarul bulgar Standard a scris că, joi dimineață, este aglomeraţie la punctul de trecere Kulata-Promachonas, la intrarea spre Grecia, unde s-au format cozi de camioane pe aproape 5 kilometri.

Autoritățile bulgare se așteaptă ca în următoarele zile aglomerația să devină și mai mare, în condițiile în care începe weekendul, potrivit presei bulgare.

„Aici sunt câțiva km de coadă. Probabil va dura ore…”, a scris un român pe un grup de Facebook, dedicat celor care își fac vacanța în Grecia, conform Hotnews.


loading...
Partenerii noștri