Aglomeraţie pe Autostrada Soarelui şi pe Valea Prahovei cu ocazia minivacanţei de Rusalii

S-au ridicat restricţiile de trafic de pe Autostrada Soarelui. Autorităţile au descis să oprească lucrările de reparaţii pe Autostrada A2 din cauza traficului ridicat din această zi. Se anunţă a fi cel mai aglomerat weekend de pe litoral. Se circulă în condiţii de aglomeraţie pe DN 1 Ploieşti – Braşov, pe raza localităţii Comarnic, pe sensul de urcare.

RomaniaTV.net
14 iun. 2019, 11:51
Aglomeraţie pe Autostrada Soarelui şi pe Valea Prahovei cu ocazia minivacanţei de Rusalii

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră se circulă în condiţii de aglomeraţie pe DN 1 Ploieşti – Braşov, pe raza localităţii Comarnic, pe sensul de urcare, între kilometrii 100 şi 105, şi în staţiunea Buşteni, în ambele sensuri, între kilometrii 128 şi 131, unde s-au format coloane de autovehicule care se deplasează cu viteză redusă.

Se acționează în dispozitiv pentru  menținerea fluenței, circulându-se cu 30-40km/h în zonele centrale. Poliţiştii recomandă şoferilor să ruleze cu prudenţă şi să respecte indicaţiile poliştilor rutieri.

Se aşteaptă un weekend aglomerat şi pe litoral. Traficul pe Autostrada Soarelui se va desfăşura, în sezonul estival, pe toate cele patru benzi, vineri fiind ridicate restricţiile pe sectoarele de drum unde se făceau lucrări, anunţă Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Restricţiile au fost ridicate până în 15 septembrie.

„Precizăm că pentru sectorul cu plăci de beton Bucureşti – Fundulea (km 12+000 – km 36+000), este menţinută restricţia de viteză de 80 km/h, pe ambele sensuri de mers”, informează CNAIR.

Potrivit sursei citate, pe toată perioada sezonului estival, echipele de intervenţie rapidă vor monitoriza permanent autostrada şi vor interveni prompt acolo unde este cazul.