Aglomeraţie pe Autostrada Soarelui şi pe Valea Prahovei – DN1

Circulație bară la bară pe drumul de la mare spre București. Cei care au petrecut 1 Mai şi Paștele pe litoral stau acum la o coadă de 8 kilometri pe Autostrada Soarelui. Aglomeraţie este şi pe Valea Prahovei.

03 mai 2021, 13:24
Aglomeraţie pe Autostrada Soarelui şi pe Valea Prahovei – DN1

Update

. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe Autostrada A2 București – Constanța, în zona lucrărilor la partea carosabilă de pe tronsonul kilometric 155 și 161 (Podul Cernavodă), pentru fluidizarea circulației, a fost luată măsura devierii traficului, astfel că se va închide circulația temporar pe sensul către litoral, urmând să se circule pe două benzi pe cel către București.

Știre inițială

Aglomeraţie pe Autostrada Soarelui şi pe Valea Prahovei – DN1. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că valorile de trafic au început să se intensifice pe DN 1 Ploiești – Brașov, circulându-se pe alocuri în coloană pe sensul către Ploiești, între stațiunile Predeal și Azuga, precum și pe sensul către Brașov, pe raza stațiunii Bușteni și a localității Comarnic, județul Prahova.

Rute alternative la DN 1 Brașov – Ploiești – București:

– DN 1A Brașov – Cheia – Ploiești – A3 – București;

– DN 73 Râșnov – Câmpulung – Pitești – A1 – București;

– DN 73 Râșnov – Câmpulung – DN 72A – Târgoviște – DN 71 – București;

– DN 71 Sinaia – Târgoviște – București.

De asemenea, în condiții de aglomerație se circulă și pe Autostrada A2 București – Constanța, în zona lucrărilor la partea carosabilă, unde, între kilometrii 155 și 161 (Podul Cernavodă), până la finalul lunii mai, traficul se desfășoară pe câte o bandă pentru fiecare direcție.

Citeşte şi: Amenzi pe litoral în minivacanţa de 1 Mai pentru nerespectarea regulilor anti-COVID

Poliţiştii le recomandă conducătorilor auto să adapteze viteza la condițiile de trafic, să respecte indicațiile polițiștilor prezenți la fluidizare, să mărească distanța între vehicule, iar în cazul în care încheie coloane, care încetinesc brusc, să pună în funcțiune luminile de avarie, pentru a-i atenționa pe cei ce se apropie din spate să reducă viteza din timp.

Citeşte şi: Incendiu violent într-un bloc din cartierul constănțean Henri Coandă


loading...