Incendiu violent într-un bloc din cartierul constănțean Henri Coandă

Intervenție de ultimă oră la Constanța! Un apartament dintr-un bloc de locuințe sociale din cartierul constănţean Henri Coandă a fost cuprins de flăcări, iar mai mulți oameni au rămas blocați acolo. Unii dintre ei au fost salvați cu autoscara. Şapte oameni au fost intoxicați cu fum, iar trei au fost duși de urgență la spital.

03 mai 2021, 12:24
Incendiu violent într-un bloc din cartierul constănțean Henri Coandă
Incendiu violent într-un bloc din cartierul constănțean Henri Coandă

Salvatorii din cadrul ISU Dobrogea au intervenit luni la un incendiu izbucnit într-un bloc de pe Aleea Umanității, din cartierul constănțean Henri Coandă. Imobilul este compus din parter si 2 etaje, pe fiecare nivel fiind câte 12 locuințe.


Suprafața afectată de incendiu este de aproximativ 20 mp şi s-a manifestat cu degajare mare de fum.

Din imobil s-au autoevacuat aproximativ 65 – 70 de persoane. Șapte persoane au fost evacuate de pompieri, dintre care una este inconștientă. Trei persoane au fost transportate deja la Spitalul Judeţean Constanţa. Este vorba despre doi bărbaţi în vârstă de 57, respectiv 58 de ani, şi o fată de 14 ani, care a suferit o intoxicaţie cu fum.

Citeşte şi: Copii intoxicaţi cu paracetamol. Cei doi fraţi au fost transferaţi cu avion SMURD la Bucureşti

Unii locatari au rămas blocaţi în imobil şi au fost evacuaţi cu o autoscară.

Din primele informaţii, incendiul din cartierul constănțean Henri Coandă ar fi pornit de la o lumânare aprinsă. O femeie de la parterul blocului a primit de pomană și o lumânare aprinsă. De la lumânare au luat foc niște haine, potrivit replicaonline.ro.

Citeşte şi: Incendiu într-un bloc din Bucureşti, în apropiere de MAI. Un bărbat pus pe scandal, încătuşat de poliţişti


loading...