Aglomeraţie pe drumul de la munte. Coloana de maşini se târăşte pe DN1. Poliţiştii recomandă DN1A

Pe DN1, între Nistoreşti şi Comarnic, precum şi între Poiana Ţapului şi Buşteni, pe sensul de mers către munte, valorile de trafic sunt ridicate, formându-se coloane de autoturisme care circulă cu o viteză de aproximativ 20 km/h, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române. Din această cauză, poliţiştii rutieri recomandă şoferilor să aleagă DN1A pentru a evita aglomeraţia.

RomaniaTV.net
26 dec. 2017, 10:04
Aglomeraţie pe drumul de la munte. Coloana de maşini se târăşte pe DN1. Poliţiştii recomandă DN1A

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN1, între Nistoreşti şi Comarnic, precum şi între Poiana Ţapului şi Buşteni, pe sensul de mers către munte, valorile de trafic sunt ridicate, formându-se coloane de autoturisme care circulă cu o viteză de aproximativ 20 km/h”, se arată într-un comunicat de presă al Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

Citeşte şi Trafic restricţionat pe un sens pe DN1A, din cauza unui accident rutier

Poliţiştii le solicită şoferilor să respecte indicaţiile agenţilor din trafic, să păstreze distanţa de siguranţă faţă de maşina din faţă, să nu facă depăşiri neregulamentare şi să dea dovadă de răbdare în trafic.

De asemenea, aceştia recomandă folosirea rutei ocolitoare DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti, A3 Ploieşti – Bucureşti, unde se circulă mai bine, valorile de trafic fiind mult mai reduse decât pe DN1.