Aglomeraţie pe Valea Prahovei şi pe alte drumuri din ţară în Vinerea Mare. Drumurile cu RESTRICŢII de Paşte şi 1 mai

Centrul Infotrafic anunţă că se circulă în coloană pe mai multe sectoare de pe Drumul Naţional 1, între staţiunile de pe Valea Prahovei, din cauza numărului mare de autovehicule.

RomaniaTV.net
26 apr. 2019, 08:17
Aglomeraţie pe Valea Prahovei şi pe alte drumuri din ţară în Vinerea Mare. Drumurile cu RESTRICŢII de Paşte şi 1 mai

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că, vineri, pe DN1 pe zona staţiunilor montane, traficul rutier s-a intensificat pe sensul de mers Ploieşti către Brasov.

Valorile de trafic sunt ridicate şi pe DN1 Centura de Vest a Ploieştiului către Braşov.

„Se circulă în coloană de la km 126(Buşteni) – 138(Azuga). Pe raza localităţii Comarnic, coloana în mişcare de la km. 103 la km. 107, viteza de deplasare 30- 40 km/h, se acţionează pentru fluidizare”, a transmis Infotrafic.

De asemenea, pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, în zona lucrărilor de la kilometrul 36, pe podul peste râul Argeş ( Căscioarele, judeţul Giurgiu), unde traficul este deviat de pe calea 2 (sensul de mers către Bucureşti) pe calea 1 (sensul către Piteşti), se circulă la această oră în condiţii de aglomeraţie, în coloană, pe aproximativ 1 kilometru.

În vederea fluidizării traficului, sunt recomandate următoarele rute alternative:

– pentru sensul spre Piteşti: ieşire la km 30 (Palanca) – DJ 401A – Găiseni – Potlogi – DJ 711A şi reintrare pe autostradă la km 49 (Corbii Mari);

– pentru sensul spre Capitală: ieşire la km 44 (Vânătorii Mici) – DN 61 – Crevedia Mare – DJ 601 şi reintrare pe autostradă la km 30 (Bolintin – Vale).

Restricţii pe Autostrada Bucureşti – Constanţa şi pe mai multe drumuri naţionale de joi până pe 1 mai


loading...