Aglomeraţie pe Valea Prahovei

Aglomeraţie mare pe Valea Prahovei. Sâmbătă la prânz se circulă în coloană pe DN 1 pe raza staţiunilor Predeal, Azuga şi Buşteni, în ambele sensuri, precum şi pe raza localităţii Comarnic, pe sensul de deplasare către Braşov, anunţă Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

RomaniaTV.net
28 dec. 2019, 10:57
Aglomeraţie pe Valea Prahovei

Centrul Infotrafic anunţă că pe DN 1A, de la kilometrul 138, localitatea Valea Popii, la kilometrul 160 circulaţia autovehiculelor se desfăşoară în condiţii de ninsoare slabă, cu vânt moderat, partea carosabilă umedă, iar pe alocuri cu zăpadă frământată de 0-1 cm. Traficul este redus la acest moment şi se acţionează cu materiale antiderapante, precizează sursa citată.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor, să adapteze viteza condiţiilor de trafic şi de drum, să nu se angajeze în depăşirea coloanelor de autovehicule, să manifeste respect pentru ceilalţi participanţi la trafic, asigurându-se corespunzător înaintea efectuării oricărei manevre de schimbare a direcţiei, semnalizând totodată această intenţie.