Agresoarea Mirelei Vaida, trimisă în judecată. Ce acuzaţii i se aduc

Magistraţii au decis începerea procesului femeii care a încercat să o omoare pe Mirela Vaida chiar în timp ce aceasta era în direct la emisiunea pe care o prezintă la Antena 1.

23 oct. 2021, 14:45
Agresoarea Mirelei Vaida, trimisă în judecată. Ce acuzaţii i se aduc

Instanţa a admis propunerea procurorilor, de a o judeca pe Antoanela Grigoraş doar pentru ultraj contra bunelor moravuri, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și violarea sediului profesional.

Asta în ciuda faptului că Mirela Vaida a demonstrat, cu probe, că a fost amenințată cu moartea și că atacatoarea a aruncat sprea ea o piatră de 3 kg.

Constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul din data de 14.06.2021 emis în dosarul de urmărire penală nr. 3020/P/2021 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 1 Bucureşti, privind pe inculpata GRIGORAȘ ANTOANELA – JAQUELINE, trimisă în judecată pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și violarea sediului profesional. În baza aceloraşi dispoziţii legale, constată legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpata GRIGORAȘ ANTOANELA – JAQUELINE”, au decis magistrații, potrivit spynews.ro

Citeste si Răsturnare de situație. Femeia cu probleme psihice care a aruncat cu un bolovan în Mirela Vaida a dezvăluit cine a orchestrat totul: S-a folosit de mine

Femeia, care a fost diagnosticată cu tulburări psihice, a fost internată cu forța la Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Pădureni–Grajduri Iași. Totuşi, aceasta a declarat, pentru sursa citată, că medicii ar putea să o lase oricând să iasă, dacă își va găsi un tutore.

Doctorii au zis că sunt bine acum, dar nu pot să ies până când nu găsesc un îngrijitor, un tutore. Trebuie cineva care să dea o semnătură, că are grijă de mine și… gata! Pot să ies. M-am făcut bine. Îmi mai trebuie doar cineva care să semneze pentru mine. (…) Îmi pare rău pentru ce am făcut. Nu mai fac! Lămâia m-a pus să mă dezbrac și să intru la Acces Direct. Mi-a zis că Mirela Vaida are să ne dea bani”, a declarat Antonela Grigoraș pentru spynews.ro.

Mirela Vaida a contestat ordonanța procurorilor, care au susținut că Antonela Grigoraș n-a încercat să o ucidă, ci doar să distrugă studioul în care se filmează emisiunea Acces Direct. După primul atac, însă, femeia a revenit la sediul televiziunii, s-a dezbrăcat complet și a încercat să ajungă din nou în studio, însă ușa era încuiată.

Acest lucru nu a descurajat-o, însă, astfel că a spart geamurile și a ameninţat din nou că o va omorî pe Mirela Vaida. După acest al doilea incident, procurorii au decis să trimită dosarul la tribunal acuzând-o pe Antoanela Grigoraș doar pentru ultraj contra bunelor moravuri.

Citeste si Mirela Vaida, amenințată în direct de fratele lui Ioniță de la Clejani: ”Dacă aș avea posibilitatea să arunc o găleată de apă opărită…”