Mirela Vaida, amenințată în direct de fratele lui Ioniță de la Clejani: ”Dacă aș avea posibilitatea să arunc o găleată de apă opărită…”

Mirela Vaida a fost amenințată în direct de fratele lui Ioniță de la Clejani, care a spus că ar vrea să arunce cu apă clocotită pe toți cei aflați în platoul emisunii TV.

15 iul. 2021, 14:19
Mirela Vaida, amenințată în direct de fratele lui Ioniță de la Clejani: ”Dacă aș avea posibilitatea să arunc o găleată de apă opărită…”

Mirela Vaida

a primit din nou amenințări, de data aceasta chiar de la fratele lui Ioniță de la Clejani, Roger. Bărbatul era foarte nervos din cauza manierei în care prezentatoarea a abordat subiectul copiilor nelegitimi pe care i-ar avea celebrul Ioniță de la Clejani.

Fratele lui Ioniță, Roger a fost contactat telefonic de prezentatoarea Acces Direct, iar bărbatul a spus tot ce avea pe sufletul și i-a amenințat pe toți ei aflați în platou că dacă ar putea ar arunca o găleata cu apă opărită pe ei.

„Atât aș dori să spun și-mi cer iertare: dacă aș avea posibilitatea să arunc o găleată de apă opărită pe toată lumea care sunteți în platou…(…) De ce nu a fost la timpul acela?(…) A fost o greașeală a tinereții (n.r.- când a fost întrebat dacă știa că Ioniță are un copil cu Viorica Rudăreasa). Eu am iubit în viața mea 2.000 de femei.

Dacă la fiecare și-mi cer iertare făceam dragoste și se ducea mâine și poimâne cu altul și cu altul… acum dacă eu eram un lăutar celebru trebuiau să vină toți copiii că sunt ai mei? Îmi cer iertare, pe timpul lui Ceaușescu era vorba fiecare copil trebuie să aibă un tată (n.r.- când a fost întrebat dacă Ioniță a recunoscut-o pe Ramona). Dacă aș avea posibilitatea să arunc o găleată de apă…”, a spus fratele lui Ioniță de la Clejani, la Acces Direct, relatează wowbiz. 

Mirela Vaida a luat atitudine împotriva amenințărilor primite din partea lui Roger și i-a spus că îl poate da pe mâna autorităților.
„De ce vorbim așa? Nu putem vorbi așa, nu de asta v-am introdus în direct. Am fi vrut să ne spuneți din partea familiei ce știți.(…) E urât ceea ce faceți și e o amenințare. Eu pot să o iau ca atare. Ceea ce faceți dumneavoastră e o amenințare și eu acum sunt obligată să spun autorităților să ia în considerare această amenințare, pentru că noi nu am făcut decât să vă dăm dreptul la un punct de vedere”, a spus Mirela Vaida.

Mirela Vaida aduce Antenei 1 o amendă uriaşă pentru discriminare

Acces Direct Mirela Vaida amendă. Hamad Al-Essa Talal, viceprimar arab din comuna Măgura, jud. Bacău, a făcut o plângere la CNA deranjat fiind de acuzaţiile care i s-au adus în emisiunea moderată de Mirela Vaida potrivit cărora ar fi lovit o femeie. Dorina Rusu, membru CNA, a propus o amendă de 10.000 de lei pentru Antena 1. Propunerea a întrunit majoritatea de voturi, şase voturi „pentru” şi patru „împotrivă”.

Hamad Al-Essa Talal acuză faptul că a fost supus unui linşaj mediatic, că întâmplarea a cărui protagonist a fost prezentată cu rea-voinţă în scopul atragerii audienţei şi că persoanei care îl acuza i s-a permis să-l terfelească.

„Am fost supus unui linsaj mediatic fara voia mea si fara sa am vreo vina. Partasi la acest linsaj sunt cel putin 3 la numar, dar fara contributia celor de la antena 1, probabil era un lucru minor si anume sa inviti o persoana sa respecte legea. Fapta de care am fost acuzat a fost ca i-am cerut unui cetatean al comunei sa iasa afara dintr-un birou al primariei. Eu fiind de serviciul în primarie, iar cetateanul se afla intr-un loc nepermis cetatenilor si anume biroul meu/nostru (suntem mai multi colegi in birou).

Probabil pentru a atrage cat mai multa audienta, am fost prezentat ca un criminal, terorist poate, un individ care linseaza si bate oamenii in primarie, total fals. Eu am fost cel linsat si discriminat. Nu vreau sa intru in detalii, veti vedea emisiunea si veti constata gravitatea faptelor celor de la Antena 1 si mai ales a unuia dintre moderatori, si anume Sorin Ovidiu Balan. El m-a jignit in repetate randuri, mai mult decat atat, mi-a pus la indoiala, nu numai buna credinta, ci si studiile mele.

Iar dumnealor, pentru rating, m-au terfelit, lasand-o pe distinsa doamnă, cetateanul, sa ma acuze si sa ma injure”, a scris viceprimarul în plângerea depusă la CNA, informează Agerpres.