Agresorul bătrânei de la Nana, Ştefan Fileaţă, a fost reţinut pentru 24 ore VIDEO

Bărbatul care a agresat o bătrână în comuna Nana din Călăraşi, în timpul unei vizite a Elenei Udrea, a fost reţinut de procurori şi va fi prezentat instanţei, cu propunerea de arestare preventivă. Ştefan Fileaţă este anchetat după ce a trântit la pământ o bătrână, în timpul unui miting al Mişcării Populare. Femeia agresată spune că ameninţările au continuat şi că tremură de frica agresorului. În replică, bărbatul spune că a fost violent pentru că bătrâna a încercat să îl pupe.

09 mai 2014, 06:32
Agresorul bătrânei de la Nana, Ştefan Fileaţă, a fost reţinut pentru 24 ore VIDEO

Ordonanţa de reţinere pe numele lui Ştefan Fileaţă a fost emisă, joi seară, de Parchetul de pe lângă Judecătoria Olteniţa. Bărbatul va fi dus, vineri, la Judecătoria Olteniţa, care va decide dacă admite propunerea de arestare preventivă a acestuia.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Olteniţa au început, joi, urmărirea penală cu privire la săvârşirea infracţiunilor de loviri şi alte violenţe, precum şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, după ce o femeie a fost agresată în timpul unei vizite a Elenei Udrea în comuna Nana, în campania electorală a PMP.

„La Parchetul de pe lângă Judecătoria Olteniţa a fost înregistrat un dosar având ca obiect împrejurările în care s-a produs incidentul petrecut în parcul din localitatea Nana, judeţul Călăraşi, în ziua de 7 mai, constând în agresarea unei persoane de sex feminin în vârstă de 62 ani. Cu privire la acest incident, în aceeaşi zi, s-a sesizat din oficiu Poliţia Rurală Curcani, judeţul Călăraşi”, a informat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PICCJ).

În urma agresiunii, femeia a suferit leziuni, controlul de specialitate stabilind că aceasta prezintă contuzii la nivelul braţelor şi şoldului.

Citeşte şi Ponta: Băsescu îşi lua teren la Nana când tăia pensiile şi salariile VIDEO

„A vrut să îmi dea bani, 2 milioane, şi am spus că nu mă cumpără nimeni. Nici nu ajunsese dânsa, mi-a ieşit în faţă, m-a trântit şi mi-a dat cu pantofii. Uitaţi-vă cum mi-a dat aicea. O să depun plângere”, a spus femeia lovită. Agresorul spune că de fapt femeia a fost cea care a provocat incidentul.

„Bătrâna era aici şi a început să ţipe. Ea a venit şi m-a sărutat, la vârsta ei, şi mi-a cerut 2 milioane că nu are nici wc acasă. Am tras de ea. Din greşeală, este ca şi mama mea, cum să fac aşa ceva”, a spus Ştefan Fileaţă. Acesta a transmis chiar şi un mesaj femeii agresate. „Vă rog frumos să mă iertaţi, am greşit”, a spus Ştefan Fileaţă.

Citeşte şi Băsescu a scăpat „păsărica” – preşedintele a recunoscut că şi-a cumpărat terenul de la Nana!

Incidentul de la Nana a ajuns şi la urechile premierului care a reacţionat dur.

„Este vorba de crimă organizată, că Udrea face parte dintr-o reţea pe care aşi văzut-o ieri la televizor, dar care easte cunoscută. Evident se vor lua măsuri legale”, aspus premierul Victor Ponta.

De cealaltă parte Elena Udrea susţine că incidentul a avut loc înainte ca ea să ajungă la Nana, iar agresorul nu este membru de partid al PMP.

Traian Băsescu susţine chiar că PSD ar fi în spatele acestui incindent. „De multe ori PSD are obiceiul să provoace astfel de incidente şi să spună că le-au provocat alţii, eu cred că e provocat de PSD ca să fie preluat de Antena 3, aşa cred eu”, a spus preşedintele Traian Băsescu.