Agresorul Simonei Traşcă va afla sentinţa finală: „Nu mi-am pregătit apărarea pentru că sunt nevinovat”

Agresorul Simonei Traşcă va afla sentinţa finală în urmărul termen al procesului, cel mai probabil ultimul, intentat de vedetă împotriva lui. Luni de zile, blondina a fost hărtuită de acest bărbat, care încerca să o cucerească cu forţa.

18 ian. 2022, 15:19
Agresorul Simonei Traşcă va afla sentinţa finală: „Nu mi-am pregătit apărarea pentru că sunt nevinovat”
Agresorul Simonei Traşcă va afla sentinţa finală

Agresorul Simonei Traşcă va afla sentinţa finală. George era obsedat de vedetă şi o urmărea la fiecare pas, încercând să îi ofere cadouri scumpe cu forța și chiar s-o ceară în căsătorie. Dacă nu ceda insistențelor lui, acesta devenea agresiv.

Agresorul Simonei Traşcă va afla sentinţa finală

După ce a ajuns să-i fie frică să iasă din casă, vedeta a luat măsuri legale. A apelat la poliție, la instanțele de judecată care au impus controlul judiciar. În ultimele 6 luni, bărbatul l-a respectat cu sfințenie și nu s-a mai apropiat de divă.

Bărbatul spune că nu și-a construit în niciun fel apărarea și se consideră nevinovat. „Mă voi prezenta la proces miercuri dimineață, și eu și avocatul meu. Am înțeles că este decizia finală. Există șansa să-mi iau cu suspendare sau decizia amânării pedepsei, ceea ce ar fi cel mai bun pentru mine. (…)

Nu mi-am pregătit apărarea decât prin simplul fapt că sunt nevinovat. Mi-am asumat faptul că am greșit, regret faptele și cele întâmplate. Mi-am văzut de treabă, nu am mai deranjat-o pe Simona în tot acest timp. Nu am mai căutat-o de 6 luni.

Îi doresc ce-mi dorește și ea mie, tot binele. Nu vreau să avem dușmănie, ar fi frumos să păstrăm o relație ok, de respect”, a spus George, agresorul Simonei Trașcă.

Citeşte şi: Simona Trașcă spune adevărul despre actualul iubit: „Toate relațiile mele au fost glume proaste”

De partea cealaltă, Simona Trașcă nu ar vrea să fie prezentă la proces și asta pentru ca să nu-i trezească resentimente luiGeorge, iar acesta să redevină obsedat de ea.

O să fac ce consider eu că e mai bine pentru mine. Nici nu-mi face plăcere să mai dau ochii cu el. Nu m-a mai căutat de când am reușit să obțin primul control judiciar, deci de multe luni de zile.

Poate s-a mai liniștit și nu știu cum e mai bine, mă gândesc. Știu că termenul este peste 2 zile. El trebuie să fie prezent în primul rând, nu știu dacă chiar e necesară prezența mea. poate prezența mea îl răscolește. Eu vreau să stea liniștit cum a stat și până acum”, a spus Simona Trașcă, la Antena Stars.