Simona Trașcă spune adevărul despre actualul iubit: „Toate relațiile mele au fost glume proaste”

Simona Trașcă a declarat cu ceva timp în urmă, la un post TV, că are un iubit, însă fosta prezentatoarea nu a dat numele misteriosului bărbat, iar publicul s-a întrebat cine era norocosul.

01 dec. 2021, 15:32
Simona Trașcă spune adevărul despre actualul iubit: „Toate relațiile mele au fost glume proaste”

Simona Trașcă a făcut dezvăluiri în urmă cu ceva vreme la un post TV, despre bărbatul misterios din viața sa. Blondina a stârnit curiozitatea tuturor la vremea aceea după ce a declarat că are un iubit.

Simona Traşcă a primit mesaje şocante. „Într-o oră nu mai eşti în viaţă, jur!” FOTO

Multă lume s-a întrebat cine ar putea fi norocosul care a intrat în grațiile fostei prezentatoare. Se pare că totul a fost doar o mică „farsă” din partea blondinei, după cum a și declarat recent în cadrul unei emisiuni.

”Da, nu știu ce a fost atunci… Am fost cam dezorientată, confuză. Am vrut o păcăleală, dar în loc să fie de 1 aprilie, eu am făcut-o de 1 Decembrie. Am încurcat puțin borcanele… Dar nu-i nimic. Nu am niciun iubit. Și nici nu vreau acum. Vreau să fiu singură de Sărbători. Toată lumea se cuplează când se apropie Sărbătorile, să nu fie singuri, eu sunt altfel, la mine e invers. Nu vreau să mă cert cu nimeni, nu vreau să dau explicații… E mai bine singură”, a mai spus Simona Trașcă.

Simona nu renunță la ideea unei relații, chiar dacă spune că, până acum, a fost lovită de ghinioane în privința iubiților.

”Relațiile mele au fost glume proaste. Poate, până la urmă, voi avea noroc. Sunt capricorn, sunt mai încăpățânată, dar și spun lucrurilor pe nume, nu mă feresc, nu ascund”, a încheiat Simona, potrivit CanCan.ro.

EXCLUSIV Simona Traşcă a obţinut control judiciar pentru fanul obsedat: „Sunt mai liniştită, am fost la mănăstire”

Simona Traşcă a obţinut control judiciar pentru fanul obsedat. După ce a strigat disperată după ajutorul autorităţilor şi s-a întâlnit din nou faţă în faţă cu bărbatul, acestea au luat măsuri.

Vedeta a făcut declaraţii în exclusivitate pentru România TV şi a mărturisit că se simte mult mai liniştită cu acest ordin de protecţie. Nu ştie ce o să fie după două luni, când o să expire acest ordin, însă, momentan, este mulţumită de măsurile care s-au luat.

Simona Traşcă, de urgenţă la spital: „Am văzut moartea cu ochii. Mă simt exagerat de rău”
„Sunt un caz norocos că am obţinut controlul judiciar. Se pare că s-a speriat şi nu a mai continuat cum zicea. Cred nimănui nu-i place să meargă la puşcărie. Nu are voie să se apropie la 100 de mine la 100 de m, de casa mea la 200 de m, nu are voie să mă contacteze, să mă sune, să îmi dea mesaje. Mă simt mai liniştită.

În primele zile tresăream prin bloc, mă speriam de vecini. Acum nu cred că ar mai face. Din ce a zis el într-un interviu pare că a înțeles în astea două luni că nu are cum să se atingă de mine… nu știu ce are el de gând să facă  după astea două luni.

Dacă el o să continue, procurorul poate să prelungească controlul judiciar și  nu cred că o să mai fie atât de greu să îl obțin.

Sincer sunt mai liniştită, am fost la mănăstire. I-am multţumit Maicii Domnului că sunt un caz fericit. Au fost cazuri așa terminate cu tragedii. Așa e legea, până nu faci fapta, nu se pot lua măsuri. Sunt fericită că n-am pățit nimic fizic. Psihic a fost o perioadă grea„, ne-a declarat Simona Traşcă.