Simona Traşcă, snopită în bătaie de iubit: „Am văzut moartea cu ochii”. De la ce a pornit totul

Vedeta susține că nu a mai fost vreodată bătută în asemenea hal și este decisă să nu se mai împace vreodată cu agresorul.

14 ian. 2022, 19:29
Simona Traşcă, snopită în bătaie de iubit: „Am văzut moartea cu ochii”. De la ce a pornit totul

Simona Traşcă ar putea fi una dintre primele românce care va beneficia de proiectul Gabrielei Firea legat de violenţa domestică. Ministrul Familiei a anunţat recent că anul acesta aproape o mie de brăţări electronice pentru agresori vor fi funcţionale în trei judeţe şi în Capitală, iar restul până la 15.000 vor fi active în următorii patru ani. Iar Simona Trașcă susține că a văzut moartea cu ochii la ultima întâlnire cu fostul iubit.

Simona Trașcă spune adevărul despre actualul iubit: „Toate relațiile mele au fost glume proaste”
Vedeta spune că a fost bătută crunt de acesta și se declară fericită că mai este printre cei vii. „A fost o ceartă foarte nasoală, a degenerat. Am văzut moartea cu ochii, într-adevăr. A fost ceva ce nu am trăit până atunci. Bine că nu s-a întâmplat mai rău, adică uite că trăiesc. Se putea întâmpla o tragedie. Am fost la un pas de moarte. Nu stau cu bărbați care dau în mine. Și oricum, e greu până dă prima oară că după dă mereu dacă îl ierți”, a mărturisit Simona Trașcă, în cadrul emisiunii Star News.

Simona Trașcă, mărturisiri cutremurătoare despre dependența de droguri care i-a ucis fratele:”A fost o zi foarte dureroasă, am plâns până nu am mai avut lacrimi”

Conștientă că un bărbat care bate o dată o femeie o va lovi și a doua oară, Simona Trașcă nu are de gând să se împace cu agresorul. Ea spune că neînțelegerile în cuplu au pornit de la gelozie, bărbatul fiind nemulțumit că vedeta ar fi avut alte relații în momentul în care cei doi erau despărțiți. „Și oricum nu am de ce să îl iert pentru că dacă avea un motiv întemeiat mai ziceam. Măcar dacă am greșit cu ceva, dar așa el mă ia cu ce am făcut cât am fost despărțiți și eram singură. Adică, nu vii și… de gelozie, că eu am făcut când eram singură că și tu ai făcut când eram despărțiți că fiecare și-a văzut de drum după ce ne-am despărțit”, a adăugat Simona Trașcă.

Simona Traşcă, hărţuită de un admirator obsedat de ea: „Mi-am dat odată check-in de la Prislop şi mi-a scris să nu plec că vine să-mi aducă flori”
Vedeta nu vrea să mai ofere nicio șansă relației, iar cearta ar fi pornit din cauza unor lucruri pe care le-ar fi făcut cât timp nu mai formau un cuplu. „Când aud de el, direct dau block, nu stau la discuții. Mi-a transmis că îi pare rău, că băuse, că e foarte gelos. Asta e o scuză? Nu e nicio scuză. Cred că i-a părut rău. Și-a dat și el seama că a exagerat și nu poți să faci așa ceva cu o femeie. A încercat să mă caute de pe alte telefoane și nu am vrut să vorbesc cu el. Nu am ce să mai vorbesc cu el, sub nicio formă”, a spus Simona Trașcă.