Ai cel puţin studii medii? Iată unde şi pe ce posturi te poţi angaja la Kaufland

Kaufland face angajări la Oradea, Tîrgu-Mureş, Sibiu şi Ploieşti, în această perioadă. Află dintr-un material ROMÂNIATV.NET ce caută angajatorii şi până când primesc candidaturi pentru locurile de muncă vacante în cadrul retailerului german.

RomaniaTV.net
17 oct. 2013, 07:47
Ai cel puţin studii medii? Iată unde şi pe ce posturi te poţi angaja la Kaufland

Kaufland angajează 50 de lucrători comerciali la Oradea şi la Tîrgu-Mureş.
Te califici pentru acest post dacă ai absolvit studii medii, dacă eşti dispus să ai program de muncă flexibil, poţi lucra eficient în echipă, ai ţinută profesională ireproşabilă şi nu în ultimul rând, dacă eşti orientat către client.

Ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru postul vacant la Oradea şi la Tîrgu-Mureş este 16 noiembrie. Amănunte găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta aici.

Kaufland angajează un director de magazin la Sibiu.
Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin doi ani experienţă în comerţ, ştie să opereze un PC, are bune abilităţi de motivare şi de control a unei echipe, precum şi disponibilitate să realizeze performanţe peste medie la job.
Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au cunoştinţe de limba engleză sau de limba germană.

16 noiembrie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru acest post, potrivit anunţului de recrutare pe care îl poţi consulta aici.

Kaufland angajează la Ploieşti un referent achiziţii.
Eşti potrivit pentru acest post dacă eşti cel puţin student, ai bune cunoştinţe de engleză sau germană, ştii să operezi un PC, eşti flexibil şi, preferabil, ai mai lucrat în achiziţii.

9 noiembrie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post. Detalii, aici.