Ai grijă de SĂNĂTATEA TA. De ce este bine să mănânci MIERE cu NUCI

Proprietăţile terapeutice ale nucilor sunt deja cunoscute, însă specialiştii au descoperit ceva cu adevărat uimitor. Dacă sunt combinate cu miere naturală devin o minune pentru sănătate.

24 nov. 2015, 12:47
Ai grijă de SĂNĂTATEA TA. De ce este bine să mănânci MIERE cu NUCI

1. Ai nevoie de o jumătate de kilogram de miere, o jumătate de kilogram de nuci pisate şi de sucul de la o jumătate de lămâie. Ingredientele se amestecă bine, după care se depozitează într-un borcan care se închide ermetic. Pentru tratarea anemiei se ia câte o linguriţă din acest amestec de trei ori pe zi, cel puţin o lună.

2. Pentru combaterea hipertensiunii, consuma câte 100 de grame de nuci în combinaţie cu 100 de grame de miere, în fiecare zi.

Citeşte şi Cum deosebeşti MIEREA NATURALĂ de cea ARTIFICIALĂ

3. Studiile arată că este benefică şi în tratarea durerilor de cap şi chiar a insomniilor. Dacă te doare capul, consuma câteva nuci în combinaţie cu puţină miere, iar în cazul în care nu poţi să dormi, consuma seara un amestec preparat din zece nuci pisate şi trei linguriţe de miere.

4. Dacă suferi de ulcer gastric, amestecul pe bază de miere şi nuci poate face minuni. Ai nevoie de 20 de grame de nuci care se fierb în apă, după care se filtrează şi se pisează, apoi se amestecă cu 2 linguri de miere într-un pahar cu lapte. Din băutura preparată, se iau câte trei linguri înainte de mesele principale ale zilei.

Citeşte şi Remedii cu miere şi ingrediente naturale pentru durere în gât