Ai sinusurile inflamate? Acest remediu te scapă de problemă

Dacă ai sinusurile inflamate, te poți confunta cu simptome precum dureri de cap persistente, febră și dureri faciale. Din fericire, există numeroase remedii care ajută la vindecarea acestei probleme. Iată unul dintre ele.

RomaniaTV.net
09 feb. 2017, 12:45
Ai sinusurile inflamate? Acest remediu te scapă de problemă

Oțetul din cidru de mere este folosit de secole pentru nenumăratele beneficii pe care le are asupra corpului. Acesta abundă în vitamina, minerale, fibre și antioxidanți.

În plus, oțetul din cidru de mere conține un acizi unici ce au rolul de a grăbi eliminarea toxinelor din corp.Pentru tratarea problemelor de la nivelul sinusurilor, se recomandă folosirea oțetului din cidru de mere în combinație cu alte ingrediente.

Citeşte şi  Cum să-ţi cureţi sinusurile în 30 de secunde

Cum se prepară remediul

Ai nevoie de:

1/4 cană cu oțet din cidru de mere nefiltrat

1/2 cană cu apă

1 lingură de miere organică

1 linguriță de pulbere ardei iute și sucul de la o felie de lămâie.

Mai întâi, trebuie să fierbi apa, după care se toarnă peste oțetul din cidru de mere. După ce compoziția s-a mai răcit, se adaugă mierea și pulberea de ardei iute. Se amestecă bine, apoi se adaugă și sucul de lămâie.Remediul curăță sinusurile și distruge bacteriile și virusurile care duc la apariția acestei probleme neplăcute. Pentru efecte maxime, trebuie consumat cu regularitate.

Așa stopezi răceala în numai 5 minute!