Ai studii medii? Iată cum te poţi angaja acum la Takko Fashion

Retailerul de modă Takko Fashion angajează lucrători comerciali la Bucureşti, Timişoara, Mediaş, Slobozia, Suceava. Află dintr-un articol RTV.NET ce vor angajatorii de la candidaţii interesaţi de un loc de muncă la Takko Fashion şi care sunt termenele-limită de primire a CV-urilor pentru locurile de muncă vacante.

RomaniaTV.net
07 aug. 2013, 06:24
Ai studii medii? Iată cum te poţi angaja acum la Takko Fashion

Takko Fashion angajează lucrători comerciali la Bucureşti şi la Timişoara.
Eşti eligibil pentru postul de lucrător comercial la Takko Fashion dacă ai absolvit studii medii, dovedeşti că eşti proactiv, că ai spirit de echipă, eşti flexibil, amabil şi pasionat de modă.
17 august este ultima zi în care angajatorii primesc CV-urile candidaţilor pentru locurile de muncă ofertate de Takko Fashion la Bucureşti şi Timişoara, potrivit anunţului de recrutare pe care îl poţi consulta aici.

Takko Fashion mai angajează lucrători comerciali şi la Mediaş, Slobozia şi Suceava. Termenul-limită de primire a candidaturilor pentru aceste locuri de muncă este 10 august. Amănunte, aici.

Takko Fashion angajează şi directori adjuncţi de magazine în următoarele oraşe: Craiova, Caransebeş, Medgidia.
Candidatul ideal pentru acest post a absolvit studii superioare, are abilităţi de comunicare şi de relaţionare, ştie să opereze un PC, demonstrează că poate lua decizii rapid şi că poate coordona echipa din subordine.
Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au mai lucrat într-o poziţie similară şi care au cunoştinţe de engleză şi/sau germană.
Şi în acest caz, 10 august este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru acest post. Detalii, aici.