Ai telefonul pe silenţios şi nu mai ştii unde e? Iată cum să îl găseşti imediat!

Publicat: Marţi, 11 August 2015 10:35 // Actualizat: Marţi, 11 August 2015 10:35 // Sursa: romaniatv.net

De câte ori nu ţi s-a întâmplat să intri într-o şedinţă, să dai smartphone-ul pe silent şi să uiţi să schimbi setarea? Bineînţeles, nu e nicio tragedie că nu sună, abia nu te mai deranjează nimeni, dar ce te faci dacă îl pierzi?

Foto: www.noobz.ro

Pentru astfel de momente au fost concepute o serie de aplicaţii, atât pentru iOS, cât şi pentru Android, pe care le prezintă Noobz.ro . Dacă ştii că eşti o persoană care îşi pierde destul de des telefonul, poate nu ar fi o idee rea să descarci şi să activezi una din aplicaţiile de mai jos.

Pentru iOS:

FIND MY iPHONE

Mergi pe iCloud.com de pe desktop sau laptop, conectează-te la cont şi dă click pe "Find My Phone". Site-ul îţi va arăta locul unde se află dispozitivul, în cazul în care nu îţi aminteşti cu exactitate unde l-ai lăsat. Dacă ştii deja unde este iPhone-ul, dă click pe bulină şi ar trebui să apară un box cu 3 opţiuni. Apasă "Play Sound" şi indiferent dacă acesta este pe silent sau vibraţii, se va auzi tare un "Ta-da!"

MARCO POLO

Dacă ai pus iPhone-ul bine, atât de bine încât să nu dai nici tu de el, foloseşte aplicaţia Marco Polo. Acesta te va ajuta să îţi găseşti dispozitivul doar cu ajutorul vocii. Strigă tare MARCO, iar dispozitivul va răspunde POLO, iar aşa îl vei găsi.

Vezi pe Noobz.ro aplicaţiile pentru Android

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
android cum gasesti telefonul iOs silent smartphone
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
11 aug 10:49
.../>

a, a:hover,
.vw-page-title-box .vw-label,
.vw-post-categories a,
...
11 aug 10:48
Votează email 0 email
...nu e nicio tragedie că nu sună, abia nu te mai deranjează nimeni, dar ce te Citește mai departe… Mai mult: romania tv ...
1
EUR
4.8426
RON
30 May
noapte 11 °
zi 21 °
Ultimele joburi adaugate
24 H