Ai uitat să iei cadou de Valentine’s Day? Iată câteva idei practice pentru Ziua Îndrăgostiţilor

Milioane de oameni din întreaga lume sărbătoresc Valentine’s Day, cunoscută pe plan internațional ca Ziua Sfântului Valentin. Evenimentul declanșează o adevărată competiție prin care tinerii îndrăgostiți vor să își surprindă partenerii.

RomaniaTV.net
13 feb. 2020, 19:10
Ai uitat să iei cadou de Valentine’s Day? Iată câteva idei practice pentru Ziua Îndrăgostiţilor

Valentine’s Day este sărbătoarea celebrată pe data de 14 februarie și în România, deși există și o sărbătoare autohtonă pentru Ziua Îndrăgostiților, respectiv Dragobete, care se sărbătorește pe 24 februarie. Pentru a petrece o zi de poveste cu persoana iubită, iată ce activități îți recomandăm să faci de Valentine’s Day 2020.

Idei de cadouri pentru Valentine’s day

*Rezervă din timp o masă la un restaurant – o cină la un restaurant cu atmosferă romantică, muzică plăcută și mâncare bună e o idee excelentă pentru a petrece un Valentine’s Day ca la carte. Nu uita să faci rezervarea din timp, pentru că foarte multe persoane vor alege să iasă în oraș cu persoana iubită.

*Cumpără un cadou care să i se potrivească jumătății tale – bijuterii, haine sau cosmetice, electronice sau cărți? Sau de ce nu, o experiență (ex. un bilet la un concert, un voucher pentru masaj sau un curs). Optează pentru ceva ce știi că ar fi pe placul persoanei iubite.

*Alege un buchet de flori elegant și nu uita de felicitare – te gândești să cumperi rapid un buchet în drum spre casă? De Sfântul Valentin 2020 e indicat să apelezi la tehnologie și să comanzi florile online, pentru că ai mai multe șanse să găsești un buchet frumos, pregătit exact pe gustul tău. Ai putea chiar să îi livrezi florile la birou persoanei iubite, cu tot cu o felicitare romantică.

Citeşte şi: HOROSCOP CASSANDRA. Se anunţă aventuri la serviciu, un sărut fugar şi o cină romantică. Nu pentru toate zodiile!

*Compune o scrisoare de dragoste – dacă ești o persoană care iubește gesturile romantice, mai ales pe cele desprinse parcă din cărțile secolelor trecute, aplică o metodă care te va transforma chiar și de Sfântul Valentin 2020 într-un erou de poveste. Pune-ți cuvintele într-o scrisoare și declară-i din inimă ceea ce simți. E o variantă excelentă mai ales dacă persoana iubită este la distanță – cu siguranță va citi cu emoție și bucurie rândurile tale. Trimite scrisoarea prin poștă sau curier, astfel încât să ajungă exact de Ziua Îndrăgostiților 2020, adică pe 14 februarie.

Organizează acasă o cină surpriză

*Vrei să scapi de aglomerația din restaurante, să faci un gest original și să pregătești totul pe gustul tău? Cumpără o sticlă de vin roșu sau prosecco, gătește o cină simplă, dar gustoasă și umple casa cu lumânărele parfumate și muzică de dragoste. Dacă nu știi să gătești, nu te da peste cap, fiindcă riști să obții un rezultat dezastruos. Poți pur și simplu să comanzi mâncărurile preferate de la un restaurant cu livrare la domiciliu.

*Pregătește un cadou personalizat – o cană, un tricou sau o pernă cu un mesaj special pentru jumătatea ta sau o poză cu voi doi poate fi un dar de care persoana iubită nu se va despărți niciodată.

*Fă-i o dedicație muzicală – scoate-ți jumătatea la un club cu karaoke și urcă pe scenă pentru a-i cânta o melodie de dragoste. Nu recurge la această idee dacă nu ai deloc ureche muzicală și încearcă să repeți în prealabil câteva piese, ca să ai certitudinea că-ți ies bine și că ai din ce alege.

Citeşte şi: MESAJE DE DRAGOSTE 2020. Declaraţii de dragoste pentru iubită, iubit, dar şi mesaje haioase pentru Ziua Îndrăgostiţilor 2020

Oferă-i bomboane de ciocolată

*Bomboanele de ciocolată sunt cadoul clasic pentru persoana iubită de Ziua Îndrăgostiţilor. Însă, dacă găsești o modalitate ingenioasă, diferită de a i le oferi persoanei iubite, cu atât mai bine. Le poți ascunde în diverse locuri din casă, astfel încât partenerul/partenera să le găsească pe tot parcursul zilei.

*Minivacanță în doi. Cum ofertele agențiilor de turism sunt foarte bogate în această perioadă, puteți să programați, de Ziua Îndrăgostiților, o minivacanță în doi. Alegeți o destinație în care să vă puteți bucura de intimitate și de romantism.

*Gătește-i mâncarea preferată. O zicală spune că „dragostea trece prin stomac”. De Valentine’s Day 2020 impresionează-ți persoana dragă cu talentul tău culinar. Pregătește-i felul de mâncare preferat și petreceți o seară romantică acasă.

Citeşte şi: Mesaje de Dragobete. PESTE 100 de mesaje de dragoste pentru EL si pentru EA

*Pregătește un album cu fotografii din viața voastră Adună într-un album cele mai frumoase și memorabile clipe pe care le-ați petrecut în doi. Îi va face mare plăcere să-și amintească de vacanțele voastre, de concertele la care ați mers împreună, de plimbările în parc și întâlnirile romantice.