Ai urechi clăpăuge? Ce fel de om eşti după forma urechii

Aflati ce fel de persoana sunteti si ce caracter aveti in functia de forma urechilor.

30 iul. 2014, 11:37
Ai urechi clăpăuge? Ce fel de om eşti după forma urechii

Urechi mari si alungite
Daca aveti urechi mari si alungite, atunci sunteti genul de oameni incapatanati. Uneori, va incapatanati sa faceti lucrurile repede si nu renuntati niciodata la un demers initiat. Persoanele cu urechi mari si alungite sunt sportive si nu sta intr-un singur loc.

Urechi clapauge
Persoanele cu acest tip de urechi au un bun simt pentru afaceri. Va faceti singuri treaba si rareori cautati ajutor la altii. Simtiti atunci cand cineva incearca sa va insele si nu lasati ca aceste actiuni sa ramana nepedepsite.

Urechi proeminente
Sunteti persoane repezite. Nu ascultati de nimeni si acest lucru aduce de multe ori probleme. Aveti perseveranta pentru a face rapid lucrurile, iar acest lucru va poate adduce atat succes cat si probleme serioase.

Urechi largi si scurte
Sunteti oameni creativi, carora le place sa experimenteze. Aveti mereu idei inovatoare, sunteti ambitiosi si va entuziasmati repede. Dar, uneori, entuziasmul are si riscuri nerezonabile, rezultand pierderi pentru dvs si cei dragi.

Urechi mici
Persoanele care au urechi mici prefera sa fie retrasi si sa ramana singuri, mai degraba decat sa comunice cu ceilalti. Nu va ganditi de mai multe ori inainte de a face vreo acțiune.

Urechi rosii
In cazul in care de multe ori vi se intampla sa va inroseasca urechile, atunci sunteti o persoana pasionala. Faceti totul pentru persoana de langa dvs. Preferati confortul de acasa si evitati locurile zgomotoase si barurile. Urechile rosii transmite, de asemenea, timiditate si modestie.

Urechi luminoase
In cazul in care urechile sunt mai deschise decat restul fetei, acest lucru inseamnaca sunteti intelepti. De multe ori altii apeleaza la dvs pentru consiliere si asistenta.

Sursa: bewoman.ro