Aici se vor muta Meghan Markle şi Prinţul Harry. Cum arată vila de 13 milioane de dolari şi cu ce actori celebri vor fi vecini

Meghan Markle și Prințul Harry vor să se stabilească în America, după ce au decis să părăsească Canada. Acolo, fosta actriţa este aproape de mama ei, dar şi de toţi prietenii. Se pare că cei doi au pus ochii pe o vilă luxoasă, care costă 13 milioane de euro, iar printre vecini se numără Ben Affleck și Tom Hanks.

RomaniaTV.net
11 mai 2020, 05:12

Prinţul Harry şi Meghan Markle au pus ochii pe o proprietate din cartierul Pacific Palisades, pe care proprietarul, Steve Chasman, producătorul francizei „Fast and Furious’, cere nu mai puțin de 13 milioane de dolari.

Vila de lux are 6 dormitoare, piscină, grădină de 4.000 mp, pergolă, un imens loc de joacă și este perfectă pentru familia lor, cu atât mai mult cu cât Meghan și Harry le-au mărturisit prietenilor că au de gând să o aducă acolo și pe mama ei, Doria Ragland, pentru a-i fi aproape nepotului său. 

Micuţul Archie a împlinit un an

Archie Harrison Mountbatten-Windsor, fiul Prinţului Harry şi al lui Meghan Markle, a împlinit, pe 6 mai 2020, un an. Cu acest prilej, Ducii de Sussex au făcut public un video cu fiul lor pe pagina de Instagram Save the Children.

În materialul video, Meghan îi citește lui Archie din cartea „Duck! Rabbit!”. Filmarea a fost realizată de însuşi Prinţul Harry, în noua lor casă din Los Angeles, unde cei trei s-au mutat de curând.

Clipul a fost făcut pentru campania Save the Stories, care ajută copiii afectați de criza provocată de coronavirus. (Vezi AICI)

Citeşte şi Fotograful regal o acuză pe Meghan Markle: „L-a transformat pe Prinţul Harry într-un bărbat îngrozitor şi trist”

Archie Harrison Mountbatten-Windsor s-a născut într-un spital privat din centrul Londrei, pe 6 mai 2019. Micuţul este cel de-al optulea strănepot al Reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii şi al şaptelea în ordinea succesiunii la tron.