Fotograful regal o acuză pe Meghan Markle: „L-a transformat pe Prinţul Harry într-un bărbat îngrozitor şi trist”

Fotograful regal Arthur Edwards a acuzat-o într-un interviu pe Meghan Markle că s-a prefăcut tot timpul cât a fost la curtea regală şi că "l-a transformat pe Prinţul Harry într-un bărbat îngrozitor şi trist".

05 mart. 2020, 18:55
Fotograful regal o acuză pe Meghan Markle: „L-a transformat pe Prinţul Harry într-un bărbat îngrozitor şi trist”

Meghan Markle (38 ani) s-a alăturat Familiei Regale atunci când s-a căsătorit cu prințul Harry (35 ani), în 2018, iar de atunci perechea a provocat numeroase reacţii, ce au culminat cu decizia de a renunța la înadoririle regale. Fotograful regal Arthur Edwards consideră că Ducesa de Sussex „a jucat un rol foarte bun în perioada petrecută la Curtea Regală”, acuzând-o pe americancă de prefăcătorie.

Citeşte şi Divorţ la Casa Regală! Anunţul este oficial. Nepotul reginei Elizabeta a II-a se desparte de soţia sa: „Au convenit amiabil”

Vorbind cu Dan Wootton la talkRADIO, Arthur Edwards a spus: „Este o actriță și în primul an petrecut la Curte am crezut că este minunată. Am crezut că este o mare ambasadoare pentru țară. Acum îmi dau seama că a fost doar un rol pe care l-a jucat. L-a transformat pe Harry într-un bărbat trist și groaznic. Cred că şi-a jucat foarte bine rolul. Se spune că Meghan primește ceea ce vrea, dar eu vă voi transmite un lucru: ea a pierdut dragostea publicului britanic și trebuie să muncească foarte mult pentru a o redobândi„.

Fotograful crede că în scurt timp o vom vedea pe meghan Markle pe marile ecrane. „Vă întrebați ce este în America, ce a atras-o acolo, dacă a avut o ofertă să facă un mare film. N-aș fi surprins, deoarece orice producător care ar pune-o pe afişul unui film ar vinde o mulțime de bilete, pentru că toți am vrea să mergem să o vedem„, a mai spus Arthur Edwards.