Aida Parascan, doborâtă de problemele de sănătate! Fosta concurentă Master Chef a trecut prin clipe de coșmar: „Nu m-am ridicat din pat”

Aida Parascan este cunoscuta câștigătoare de la Master Chef 2013, iar de atunci fanii îi urmăresc cu interes activitatea. În ultima perioadă, vedeta a avut parte de clipe de coșmare, după ce boala a pus-o la pat.

11 ian. 2024, 13:37
Aida Parascan, doborâtă de problemele de sănătate! Fosta concurentă Master Chef a trecut prin clipe de coșmar: „Nu m-am ridicat din pat”
Aida Parascan, doborâtă de problemele de sănătate! Fosta concurentă Master Chef a trecut prin clipe de coșmar: „Nu m-am ridicat din pat”

Aida Parascan, cunoscuta câștigătoare a competiției culinare Master Chef din 2013, a traversat recent o perioadă dificilă în viața sa. Schimbările bruște și temperaturile scăzute ale vremii au avut un impact semnificativ asupra sănătății sale, obligând-o să fie nevoită să stea la pat pentru câteva zile. Într-un interviu acordat publicației Click!, Aida a dezvăluit detalii despre aceste momente dificile.

Citește și: Andreea Bălan, replică acidă față de o fană, după ce respectiva a sfătuit-o să nu îl mai distragă pe Victor Cornea de la tenis. ”Cucoană, habar n-aveți”

Viața Aidei Parascan s-a schimbat radical în ultimele luni. Fosta câștigătoare a Master Chef și-a reorganizat viața, luându-și doi dintre cei trei copii, Samuel (15 ani) și Emilia (12 ani), și mutându-se în Clisura Dunării, unde a găsit un job care îi aduce bucurie și satisfacție. Cu toate acestea, în ciuda frumuseții acestor schimbări pozitive din viața sa, Aida a dezvăluit că a trecut prin momente dificile în ultima perioadă.

Temperaturile variate și scăzute au avut un impact negativ asupra stării de sănătate a vedetei, forțând-o să se retragă la pat pentru a face față problemelor de sănătate. Aida Parascan a vorbit despre aceste experiențe și a dezvăluit detalii cu privire la momentele mai puțin plăcute din viața sa, oferind o perspectivă mai clară asupra complexității și schimbărilor prin care trece.

„Am avut gripă de trei ori în acest sezon. Din fericire am avut simptome diferite, însă de fiecare dată răceala a reușit să mă doboare în așa fel încât nu m-am ridicat din pat câteva zile. Am încercat să mă tratez pe cale naturală cu miere de albine, ceaiuri, ghimbir, lămâie și turmeric. Nu iau medicamente decât pentru ceva grav, care nu se tratează natural. Nu am fost doar eu răcită, ci și copiii, dar când am nevoie de ceva, nu mă simt eu deloc bine, sunt foarte atenți la mine, indiferent dacă sunt răcită sau nu”, a declarat Aida Parascan, pentru Click!

În primăvara lui 2013, Aida Parascan a câştigat concursul de la PRO TV, „MasterChef,” şi premiul de 50.000 €. Cu aceşti bani şi-a cumpărat utilaje pentru cofetărie şi o maşină. Ba mai mult, concursul la care a participat în urmă cu zece ani, i-a garantat succesul profesional, în prezent, în lumea televiziunii, deoarece a început să fie invitată în tot felul de emisiuni de televiziune, fie în calitate de specialist bucătar, fie să comenteze viețile și problemele vedetelor de la ora actuală.

Citește și: Nick Rădoi, adevărul despre averea lui Mr. Pink, soțul Monicăi Gabor. „Dacă îl vezi, nu dai doi bani pe el. Îl cunosc foarte bine”