Aida Parascan, implicată într-un grav accident de mașină: ”Ne-am rostogolit de trei ori pe șosea. Sunt în stare de șoc”

Aida Parascan a tras o sperietură zdravănă joi dimineață. Fosta câștigătoare de la Masterchef când a fost la un pas de moarte. Vedeta a fost implicată într-un grav accident rutier, iar dovadă stau imaginile pe care chiar ea le-a făcut publice pe rețelele de socializare, imagini în care autoturismul în care se afla a fost grav avariat.

11 mai 2023, 12:32
Aida Parascan, implicată într-un grav accident de mașină: ”Ne-am rostogolit de trei ori pe șosea. Sunt în stare de șoc”

Aida Parascan a fost implicată într-un grav accident de circulație joi dimineață. Chiar ea a fost cea care a făcut publice imaginile cu mașina avariată pe rețelele de socializare și a spus cum se simte după incidentul care s-a petrecut.

Citește și: Aida Parascan, câștigătoarea MasterChef, trece prin momente tragice. Acuze la adresa medicilor: „Bebelușul începuse să se descompună. Am intrat în stare de șoc”

Aida Parascan se îndrepta împreună cu prietena spre Bacău. O singură clipă de neatenție era să le curme amândurora viața, dar și unei alte femei, care era la volanul celuilalt autoturism implicat.

„E groaznic prin ce trec acum. Am fost implicată într-un accident de mașină foarte grav. Eram cu o prietenă în mașină, în acele momente negre pentru că amândouă trebuia să ajungem la o conferință de spiritualitate si mergeam spre Bacău liniltite.

Însă, într-un moment negru, prietena mea, s-a dat în dreapta cu mașina să o depășească alt autoturism, iar atunci când s-a dat în dreapta a ajuns într-un șanț. Ne-am rostogolit de trei ori pe șosea. Sunt în stare de șoc. Dacă nu mergea cu 50 la oră aș fi murit. Primul lucru pe care l-am simțit a fost un parbriz în cap. Dacă nu aveam centura, era daună, muream într-o secundă. Nici nu îmi găsesc cuvintele în aceste momente. Nu este un moment bun pentru mine”, a declarat Aida Parascan pentru Click.

Citește și: Aida Parascan, părăsită de tatăl copilului după ce a pierdut sarcina. „Ești față în față cu Dumnezeu și atât!”

Ulterior, Aida a postat pe Facebook imagini de la accident.

”Acum 2 ore as fi putut sa mi pierd viata dacă nu aveam centura de siguranță! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru viata!

Și DA, ne vedem la Bacău, a fost salvata mare parte din munca mea, iar Duminica deși cu câteva zgârieturi voi tine conferința! Atat timp cât sunt în viața voi lupta sa aduc Lumina pe Pământ!”, a scris Aida Parascan pe Facebook.

Aida Parascan pare urmărită de ghinion în ultima perioadă. După ce a câștigat Masterchef, Aida a pierdut o sarcină la 5 luni și a fost părăsită de tatăl copilului ei. În 2016, apartamentul cu trei camere i-a luat foc, iar bucătăria a fost cea mai afectată. Din nefericire, acest lucru a lăsat-o fără bani, acte, dar şi fără un suflet drag.

„Din păcate, am pierdut multe. Aveam banii şi actele în bucătărie şi a ars tot. Aveam acolo banii câştigaţi la concurs, dar şi câştigaţi din anumite vânzări de aparate de gătit. Am avut şi o pierdere grea pentru că în incendiu a murit căţelul familiei. Nu l-am mai putut salva şi l-am găsit asfixiat. Noroc că suntem în viaţă şi voi putea din nou să câştig bani şi să îmi refac totul”, a spus Aida Parascan, conform Wowbiz.